Obnoviť stránku

Plienky Huggies

Huggies Ultra Comfort

Hľadáte plienky, ktoré vaše dieťatko udržia v suchu a maximálnom pohodlí? Potom skúste plienky Huggies Ultra Comfort, ktoré sú určené pre dojčatá aj batoľatá. Tieto plienky sa vyznačujú unikátnym tvarom, vďaka ktorému malých objaviteľov vôbec neobmedzujú v pohybe a spoľahlivo zostanú na svojom mieste. Ich mimoriadne účinné absorpčné jadro potom vlhkosť pojme behom niekoľkých sekúnd a bezpečne ju uzavrie vo vláknach plienky. Pokožka vášho dieťatka tak zostane v suchu, a zároveň vďaka priedušnosti materiálu môže voľne dýchať.

Huggies Little Swimmers

Plienky z rady Huggies Little Swimmers sú určené pre najmenších plavcov. Tieto plienky sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý vo vode nezväčšuje objem, takže dieťatko pri vodných radovánkach nijako nelimitujú. Ich sacie jadro sa vyznačuje vysokou absorpciou, vďaka čomu von neprepustí žiadnu tekutinu. Mamičky poteší, že sa plienky obliekajú rovnako jednoducho ako plavky, deti potom ocenia veselé obrázky, ktorými sú tieto plávacie plienky ozdobené.

Huggies Elite Soft

Plienky z rady Huggies Elite Soft sú navrhnuté tak, aby dieťatku poskytli maximálne pohodlie a pocit dokonalého sucha. Ide o najjemnejšie plienky od Huggies, a to vo vnútri aj navonok. Unikátna absorpčná vrstva pojme tekutinu počas chvíľky a mäkké vankúšiky vytvárajú ochrannú bariéru medzi pokožkou a plienkou, čím predchádzajú vzniku zaparenín. Hebký materiál, z ktorého je plienka vyrobená, potom umožňuje prirodzenú cirkuláciu vzduchu. Vďaka elastickým pásikom bude plienka dieťatku perfektne sedieť za každej situácie. Plienky sú zdobené krásnymi obrázkami postavičiek z Disneyho rozprávok, vďaka ktorým si ich deti zamilujú.

Huggies DryNites

Absorpčné nohavičky Huggies DryNites sú určené pre staršie deti, ktoré trápi nočný únik moču. Tieto nohavičky sa obliekajú ako klasické spodné prádlo a vďaka tenkému spracovaniu nie sú pod pyžamom vôbec vidieť, takže predstavujú maximálne pohodlné a hlavne diskrétne riešenie. Huggies DryNites sú špeciálne vyvinuté ako pre dievčatá, tak pre chlapcov.

Spresniť parametre
83 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06