Obnoviť stránku

Cestovné postieľky Zopa

Zopa cestovná postieľka

ZOPA cestovná postieľka: Kvalitný spánok pre vašich najmenších

Spoločnosť Zopa myslí na rodinu už viac ako 20 rokov. Prepája funkčnosť, moderné trendy a dizajn s praktickými potrebami rodičov. To isté platí aj pre detské postieľky. Doprajte svojim deťom pohodlný spánok.

Cestovná postieľka Zopa

Detská postieľka Lely: Jednoducho sa skladá aj prenáša

Jednoduchý mechanizmus skladania, pevná, ale zároveň ľahká konštrukcia a kompaktná veľkosť – to je len pár z predností cestovnej postieľky Lely. Je vybavená praktickými kolieskami na jednoduché presúvanie po miestnostiach, ktoré je možné zaistiť bezpečnostnou brzdou. Vďaka týmto praktickým vychytávkam nájde postieľka využitie doma aj na cestách.

Postieľka Lely je dokonale skladná

Väčšie deti ocenia otváracie čelo, vďaka ktorému si do postieľky môžu kedykoľvek jednoducho sami vliezť – postieľka tak môže slúžiť aj na najrôznejšie hry. Postieľka je ľahko rozložiteľná a v zloženom stave zaberá minimum miesta, čo je veľmi praktické pri cestovaní s bábätkom.

Zopa cestovná postieľka

Zopa cestovná postieľka

S postieľkou Lely je komfort a praktickosť na prvom mieste

Pretože sa deti počas spánku vyvíjajú a rastú, postieľka je vybavená spevneným matracom. Súčasťou balenia je aj veľká taška, do ktorej je možné postieľku umiestniť a ľahko ju preniesť.

Spresniť parametre
11 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18