Obnoviť stránku

ASUS ZENBOOK Prime Touch UX301LA-DE021P Blue

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK Prime Touch UX301LA-DE021P Blue

Luxusný ultrabook ASUS ZENBOOK UX301LA vás na prvý pohľad uchváti elegantným prevedením s nádherne tenkým profilom, ktorý činí len 15,5 mm. Kovová úprava povrchu s vlasovou štruktúrou a ochranné sklo Gorilla Glass sľubujú dlhú životnosť aj vďaka schopnosti vzdorovať škrabancom. Do modra ladený odtieň a perfektné spracovanie bude vždy vzbudzovať pozornosť okolia. S displejom s uhlopriečkou 13,3 "síce patrí do kategórie malých notebookov, čo sa ale nedá už povedať o jeho rozlíšení. S hodnotami 2560x1440 pixelov za sebou necháva valnú väčšinu monitorov i väčších rozmerov a vy si tak môžete vychutnať brilantný obraz s ultra jemnou textúrou .
Aj napriek tenkému a malému telu sa vo vnútri ukrývajú vysoko výkonné komponenty. V čele stojí srdce počítača - procesor Intel Core i7 4500. Toto dvojjadro bežne pracuje na frekvencii 1,8 GHz, ale funkcia Intel Turbo Boost ho v prípade potreby vie automaticky vyhnať až na hodnotu rovnú 3 GHz. Navyše je vybavený funkciou Hyper-Threading, takže dokáže spracovávať až 4 vlákna naraz. To všetko pri veľmi nízkej spotrebe a v kombinácii so 6-článkovou batériou. Na jedno nabitie vydrží pracovať aj viac ako 8 hodín. Dva SSD disky s celkovou kapacitou 512 GB poslúžia pre ukladanie vašich súborov a vďaka svojej rýchlosti sa tiež spoľahlivo postarajú o niekoľkonásobne rýchlejší chod systému Windows 8 Pro, než klasické grilovacie disky.
Grafický čip Intel HD Graphics 4400 si poradí s vysokým rozlíšením displeja, rovnako ako pri prehrávaní Full HD filmov. Tie si môžete premietnuť, napríklad aj na televíziu vďaka prítomnosti micro HDMI a mini Display Portu. Nechýbajú ani dva rýchle porty USB 3.0, pomocou ktorých môžete napr. Zálohovať súbory na externý disk a to rýchlosťou až 5 Gb / s. ASUS svojim zákazníkom ponúka k ultrabooku Zenbook cloudové úložisko s kapacitou 32 GB bezplatne na 3 roky. Tieto služby majú obrovskú výhodu v tom, že k dátam môžete pristupovať z akéhokoľvek hostiteľského zariadenia. Pre pripojenie k internetu poslúži WiFi modul. Ďalej vo výbave nájdete BlueTooth, webkameru s HD rozlíšením, či kvalitné stereo reproduktory s technológiou SonicMaster.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 2560 × 1440 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4500U Haswell
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1 Pro

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA III
SSD kapacita 512 GB (0,51 TB)

Výbava

Výbava Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 0,9 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 4 560 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Rozhranie

Grafické výstupy Micro HDMI, Mini DisplayPort
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 325 mm
Hĺbka 226 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA133h4l
Produktové číslo:  UX301LA-DE021P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08