Obnoviť stránku

HP Omen VR Backpack PC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Omen VR Backpack PC

Virtuálna realita začína byť čím ďalej obľúbenejšou platformou pre hranie hier a niektoré zariadenia ako napr. Oculus Rift či HTC Vive, ktoré sú dostupné bežným používateľom. Základom k takému hraniu je bezpochyby väčšia prázdna plocha a nadupaná herná mašina, do ktorej sa samotné VR zariadenie zapojí cez kábel. A práve kábel je tým nepríjemným prvkom, ktorý prekáža, zamotáva sa a môžete o neho ľahko zavadiť. Preto spoločnosť HP prišla s inovatívnym riešením v podobe prenosného počítača HP Omen VR Backpack.

Kľúčové vlastnosti

  • Virtuálna realita bez nepríjemných káblov
  • Výkonný prenosný počítač v exkluzívnom balení
  • Výmenná batéria za chodu

Poriadny výkon v exkluzívnom balení

Táto jedinečná konštrukcia v tvare batohu poskytne používateľovi voľný pohyb bez nebezpečenstva zamotania. Samotný počítač je vybavený výkonnými komponentami v čele s procesormi Intel Core i5 a i7 a grafikou NVIDIA GeForce GTX 980. Tým bude dopomáhať až 32 GB operačná pamäť. Vyladená kombinácia sa postará o plynulý chod a skvelý zážitok z hrania. Všetko sa nachádza v elegantnom štíhlom balíčku s exkluzívnym dizajnom hernej série HP Omen.

Premyslené napájanie

Podstatnou súčasťou počítača je samotné napájanie. HP tento problém vyriešilo pomocou batérie s výdržou až 90 minút neprerušovaného hrania. Po vybití možno batériu ľahko vymeniť, a to aj za chodu bez vypnutia počítača. Vďaka klasickým výstupom USB a HDMI možno počítač umiestniť na stôl, pripojiť monitor, klávesnicu a myš a využívať ho ako normálny desktop.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém neuvedené

Použitie

Typ zostavy Herný

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Model procesora neuvedené

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 980

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Výstupy

Grafické HDMI
Ďalšie Výstup na slúchadlá/reproduktor
Optická mechanika Bez mechaniky

Produktový rad

Rad počítača HP OMEN
Kód:  HPCD115
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13