Obnoviť stránku

Počítače HP

HP PC

Stolné počítače HP – moderné technológie a dizajn

Počítače HP, resp. spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v roku 1939 neďaleko mesta Palo Alto v Kalifornii. Teraz patrí medzi popredných svetových výrobcov výpočtovej techniky. V širokom portfóliu výrobkov nájdeme spoľahlivé stolné počítače HP do domácnosti alebo kancelárie a výkonné HP počítače pre hráčov telom aj dušou. V ponuke nájdete tiež HP počítačové zostavy na prácu v náročných programoch.

Domáce HP PC

Spoľahlivé HP PC skvele zapadnú do každej domácnosti

HP PC doma využijete ako na surfovanie na internete, tak aj na hranie hier. Skvelý obraz počas dynamických scén zaručí funkcia Cyberlink Power Media Player. HP All In One stolové počítače nadchnú skvelými reproduktormi Bang & Olufsen, ktoré vám prinesú autentický zážitok pri sledovaní filmov, počúvaní hudby alebo hraní hier. Medzi obľúbené počítače HP patria aj kompaktné multimediálne centrá HTPC. Tie stačí pripojiť k TV a potom už môžete prehrávať ľubovoľné multimédiá.

Herné HP počítače pre nadšených hráčov

Herné HP počítače sú určené všetkým náročným hráčom. Vysoký výkon a najnovšie technológie na palube sú samozrejmosťou. OMEN Command Center vám umožní sledovať stav zariadenia a využiť široké možnosti pretaktovania. Herné HP PC zostavy zostanú vďaka 120 mm ventilátorom chladné za všetkých okolností. Moderný HP počítač bez problému zvládne virtuálnu realitu a je plne kompatibilný s Oculus Rift alebo HTC Vive.

Herné HP PC
HP PC zostavy na prácu

Pracovné HP počítačové zostavy a stanice

Pracovný HP počítač využijete ako na bežnú kancelársku činnosť, tak ja na prácu v náročných aplikáciách. Vnútri každej výkonnej pracovnej stanice HP sa ukrýva certifikované grafické jadro, vďaka ktorému hravo sfúkne prácu aj na náročných 3D projektoch. Vysoký stupeň zabezpečenia zabezpečí funkcia HP Sure Start Gen4. Na bezproblémový prenos dát sú pracovné počítače HP tiež vybavené funkciou HP Velocity. Tá znateľne zrýchli dátovú komunikáciu medzi jednotlivými zariadeniami.

Spresniť parametre
545 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02