Obnoviť stránku

Honor Watch Magic Silver

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Honor Watch Magic Silver

Honor Watch Magic Silver, štýlové smart hodinky

Chcete si konečne urobiť radosť inteligentnými hodinkami, ale neviete, ktoré sú tie pravé? Smart hodinky Honor Watch Magic Silver sú ukážkou dokonalej symbiózy prémiového spracovania, zaujímavých funkcií a viac ako prijateľnej ceny.

Smart hodinky Honor Watch Magic Silver s precíznym spracovaním

Smart hodinky Honor Watch Magic Silver sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele so štandardom 316L s hrúbkou maximálne 9,8 mm. Výroba prebieha pomocou CNC obrábania a najnovších laserových gravírovacích postupov.

Nádherný displej

Smart hodinky Honor Watch Magic Silver využívajú guľatý AMOLED displej s uhlopriečkou 1,2". Displej je nielen ľahko čitateľný, ale samozrejme aj dotykový na jednoduché ovládanie všetkých funkcií.

Výmenné remienky

Univerzálny dizajn smart hodiniek Honor Watch Magic Silver je kľúčom na neustále nosenie. Hodinky na zápästí prakticky necítite a kedykoľvek vás napadne, tak ľahko vymeníte športovo ladený remienok za luxusný kožený. Napríklad pri návšteve divadla.

Presné meranie je základ

Vďaka kompletnej škále senzorov ponúknu smart hodinky Honor Watch Magic Silver aj pokročilé funkcie pre turistov. Nechýba výškomer, barometer ani geolokačný čip s podporou GPS, GLONASS a Galilea. Samozrejmosťou je tiež merač srdcového tepu.

Smart hodinky Honor Watch Magic Silver ako váš osobný tréner

Smart hodinky Honor Watch Magic Silver poskytujú prispôsobené športové režimy, ktoré vám pomôžu s postupným zlepšovaním v danej športovej aktivite. Úplnou lahôdkou je napríklad automatické rozpoznanie plaveckého štýlu.


Honor Watch Magic

Behajte ako profíci

Či už budete behať alebo jazdiť na bicykli, vždy získate podrobné výstupy po každom tréningu.


Sledovanie kvality spánku TruSleep

TruSleep poskytuje skóre kvality spánku na základe analýzy priebehu vášho spánku a vzorov dýchania, čo pomáha zlepšovať kvalitu spánku.

Honor Watch Magic

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Uhlopriečka displeja 1,2 "

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 32,5 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 168 h (7 d)
Kód:  HON003
Produktové číslo:  55023483
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03