Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Honor

Mobily Honor

Honor – buďte o krok vpred

Značka Honor sa úspešne snaží stať sa svetovou ikonou. A s každým novým výrobkom, ktorý vám prináša, sa k svojmu cieľu približuje. Vo svojom vlastnom vývojovom centre neustále pracuje na inováciách, aby vás mohla prekvapiť novými funkciami a pokročilými technologickými riešeniami, ktoré vám umožnia urobiť aj dosiahnuť viac vecí. Honor ponúka množstvo vysokokvalitných smartfónov, tabletov, notebookov a nositeľných zariadení, ktoré vyhovujú každému rozpočtu, a vďaka svojmu portfóliu inovatívnych, prémiových a spoľahlivých produktov vám dáva možnosť stať sa lepšou verziou seba samých. 

Mobilný telefón Honor Magic5 Pro

Mobily Honor Magic5 Pro a Magic5 Lite úžasne zachytia magické momenty

Fotografujte ako profesionál! Jedna z hlavných hviezd medzi smartfónmi Honor vás ohromí perfektnými fotkami za šera aj v tme a fotoaparátom s rýchlou uzávierkou, aby vám neunikli žiadne úžasné momenty. Ohromí vás aj jeho luxusný zaoblený 6,81″ LTPO displej. Ten navyše chráni oči pred škodlivým modrým svetlom. Odľahčená verzia Magic5 Lite dýcha svojej Pro verzii na krk. Ponúka kvalitný displej a až 3-dňovú výdrž batérie na jedno nabitie. Naspäť v hre je navyše za pár minút. Uznanie si Magic5 Lite získal aj za fotoaparát, ostré a živé fotografie a podarené videá vo Full HD. 

Vychutnajte si strednú triedu ako nikdy predtým s modelmi Honor 90 a Honor 90 Lite

Ideálny smartfón strednej triedy pre všetkých, ktorí chcú kreatívne zdieľať svoj svet. Honor 90 Pro z vás vďaka 200 Mpx fotoaparátu urobí fotografa, pretože s ním ľahko vykúzlite detailné a jasné fotky aj pri slabom svetle. Tešiť sa môžete aj na nový portrétový režim a natáčanie kvalitných videí s pomocou umelej inteligencie. Honor 90 Lite je zase všestranný telefón, ktorý sa môže pochváliť skvelým fotoaparátom, výborným displejom a radom inteligentných funkcií. Jeho 100 Mpx fotoaparát sníma atraktívne zábery krajiny aj jemné detaily a 6,7-palcový a bezokrajový displej podporuje funkcie na ochranu očí. 

Mobilný telefón Honor 90 Lite
Tablet Honor Pad X9

Na prácu aj zábavu je tu výkonný tablet Pad X9 s úchvatným displejom

Moderný tablet Honor Pad X9 so špičkovým displejom a 6 reproduktormi vám spríjemní štúdium aj zábavu. Čítanie e-kníh aj sledovanie filmov je vďaka nemu príjemné aj po dlhšej dobe, pretože jeho displej chráni vaše oči pred negatívnymi vplyvmi. Displej s vysokým rozlíšením zobrazuje všetky farby a odtiene realisticky, tak aby bol zážitok stopercentný. Počúvanie hudby je pôžitkom vďaka audiosystému, ktorý šíri zvuk do viacerých smerov, takže audio budete počuť priestorovo a naživo. Tablet je skoro bezodný a len tak sa nestane, že by v ňom došlo miesto pre vaše súbory. Zmestí sa do neho až 26 880 fotografií, 10 752 pesničiek alebo 430 HD videí.

Spresniť parametre
88 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06