Obnoviť stránku

Honeywell Lyric C2 WiFi Bezpečnostná kamera, Geofence

4,2 11 hodnotení

Honeywell Lyric C2 WiFi Bezpečnostná kamera, Geofence

Zachytí každý dôležitý moment vo vysokom rozlíšení

Bezpečnostná WiFi kamera Honeywell Lyric C2 sa postará o dokonalý dohľad nad domácnosťou počas vašej neprítomnosti. Kamera nepretržite zaznamenáva obraz vo Full HD rozlíšení a v prípade akéhokoľvek podozrivého pohybu či zvuku okamžite odošle upozornenie na vaše mobilné zariadenie. Toto zariadenie navyše dokáže detekovať veľa výstražných zvukov a včas vás upozorniť na prípadné riziká. Rozpozná napr. plač dieťaťa či alarmy dymu alebo oxidu uhoľnatého. Ihneď vám odošle upozornenie na váš telefón a umožní vám rýchlo konať.


Režim nočného videnia

Špeciálny režim nočného videnia umožní kamere zaznamenávat obraz aj v úplnej tme a to na vzdialenosť až 10 metrov. Už vás neprekvapí žiadna neočakávaná nočná návšteva. Vždy budete mať dokonalý prehľad o dianí v sledovanom priestore 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

4 nastaviteľné výstražné zóny

Kamera umožňuje nastaviť štyri špeciálne zóny pre zvýšenie citlivosti okolo okien alebo dverí. Taktiež dokáže ignorovať pohyby na pozadí napr. u stropných ventilátorov, vďaka čomu sa eliminujú falošné upozornenia a vy sa tak sústredíte iba na naozajstné bezpečnostné riziká.

Široký uhol záberu

Kamera Honeywell Lyric C2 poskytuje krištáľovo čistý záznam obrazu vo Full HD rozlíšení. Vďaka širokému zornému uhlu 145° nie je nutné jej natáčanie či naklápanie. Navyše môžete nastaviť až šesťnásobné priblíženie, takže vám neutečie žiadny detail.

Bezpečné ukladanie do cloudu

Zadarmo získate prístup ku zabezpečenému cloudovému úložisku, ktoré umožňuje streamovať a sťahovať záznamy za posledných 24 hodín. Kamera navyše ukladá záznamy na 8 GB SD kartu, ktorá funguje ako záloha, keď nie je k dispozícii pripojenie k WiFi.

Obojsmerný prenos zvuku

Vďaka šikovnej funkcii obojsmerného prenosu zvuku môžete zostať v kontakte s rodinou či neposlušnými domácimi miláčikmi, nech sa nachádzate kdekoľvek. S kamerou Lyric C2 môžete sledovať živý obraz a súčasne hovoriť s kýmkoľvek, kto sa práve nachádza blízko kamery.

Funkcia geolokácie

Mobilná aplikácia Honeywell Home využíva GPS geolokáciu pre zistenie, či sa momentálne nachádzate v dome, alebo nie. V prípade, že dom opustíte, kamera sa automaticky zapne a po vašom návrate sa zase vypne. Nemusíte si teda robiť starosti, či ste zariadenie pred vaším odchodom aktivovali.


Inteligentná mobilná aplikácia Honeywell Home

Vďaka mobilnej aplikácii Honeywell Home môžete ovládať kameru Lyric C2 kedykoľvek a odkiaľkoľvek pomocou vášho inteligentného telefónu či tabletu. Aplikácia je dostupná pre zariadenia Android a iOS. Pre sprevádzkovanie stačí kameru pripojiť do zásuvky, aplikácia si ju sama vyhľadá a prevedie vás jednoduchým procesom nastavenia. Potom už môžete sledovať živý prenos z kamery a prijímať upozornenia v prípade hroziaceho nebezpečenstva. Zariadenie je navyše možné jednoducho ovládať hlasom prostredníctvom hlasových služieb Amazon Echo a Alexa.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Do siete

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Ďalšie funkcie Geolokácia
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 145 °
Zoom Digitálny

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSDXC
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Rozmery

Šírka 65 mm
Výška 117 mm
Hĺbka 65 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  HW18Q301
Produktové číslo:  HAWCIC2E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16