Obnoviť stránku

HISENSE

Značka Hisense

Hisense – moderné technológie pre bezstarostný život

Hisense je jednou z popredných spoločností na medzinárodnom trhu technologických spotrebičov. Zameriava sa na výrobu spektakulárnych televízorov, spoľahlivých chladničiek, účinných práčok a ďalších vysoko kvalitných produktov. Za viac ako 50 rokov fungovania získala firma Hisense mnoho cenných skúseností, vďaka ktorým patrí medzi špičky na trhu. Zároveň verí, že technológie nás prepájajú s našou vášňou, uľahčujú naše životy a vytvárajú lepší svet. Cieľom firmy Hisense je preto konštantne inovovať a posúvať hranice dopredu.

Hisense TV

Televízory Hisense perfektne vystihujú realitu

Hlavnou pýchou firmy Hisense sú ich oslňujúce televízory. Do ich portfólia sa zaraďuje unikátny televízor s patentovanou technológiou ULED (Ultra LED), ktorá sa vyznačuje dokonalými detailmi, čistým pohybom a vyšším jasom. Okrem jedinečných ULED televízorov sa môžete tešiť aj na varianty s OLED alebo QLED panelmi, ktoré prekvapia perfektnou čiernou aj neskutočne reálnymi farbami. Samozrejmosťou pri televízoroch Hisense je až 4K rozlíšenie, obnovovacia frekvencia do 144 Hz, HDR a pohlcujúci priestorový zvuk.

Hisense chladničky nechajú žiariť kvalitu ingrediencií

Pre moderné kuchyne si značka Hisense pripravila účinné chladničky plné tých najnovších funkcií. Zvonka zaujmú elegantným dizajnom, zatiaľ čo vo vnútri ohromia dômyselnými funkciami ako napríklad No Frost, nulovou zónou, prázdninovým režimom a rovnomernou teplotou. Spoločne s výkonným ekologickým chladením Hisense chladničky zaručia, že potraviny zostanú oveľa dlhšie čerstvé. Či už zháňate kombinovanú, mini alebo americkú chladničku, na Hisense chladničky sa vždy môžete spoľahnúť.

Americká chladnička Hisense
Práčka Hisense

Práčka Hisense – inteligentné a pohodlné pranie pre každého

O všetku vašu bielizeň sa postará spoľahlivá práčka Hisense. Tá disponuje vysoko výkonným invertorovým motorom, ktorý znižuje energetickú spotrebu aj hluk bez negatívnych následkov na kvalitu prania. Vďaka množstvu pracích a sušiacich programov bude práčka Hisense pripravená na všetko. Určite oceníte aj technológiu naparovania, ktorá odstraňuje alergény a funkciu auto dosing, s ktorou stačí tekuté pracie prostriedky dopĺňať približne iba raz za mesiac. Práčka Hisense tak bude skutočne užitočným pomocníkom v každej domácnosti.

Vychutnajte si čisté ovzdušie v domácnosti s Hisense čističkou vzduchu

Pozdvihnite kvalitu ovzdušia vo vašej domácnosti. Čistička vzduchu Hisense sa pýši výkonom až 580 ㎥/h a bez nadmerného hluku si poradí s miestnosťou až do 75 ㎡. Hisense filtre poskytujú maximálnu účinnosť s certifikáciou HEPA a zachytia až 99,9 % pevných častíc, baktérií, vírusov, roztočov i alergénov do veľkosti 0,3 mikrónov. Jednoduché a praktické ovládanie je vďaka časovaču a automatickým intervalom úplnou hračkou. Hisense skrátka zaručí čistý vzduch, ktorý si zaslúžite.

Čistička vzduchu Hisense
Spresniť parametre
192 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16