Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Chladničky HISENSE

Chladnička Hisense

Chladnička Hisense

Hľadáte novú chladničku s moderným dizajnom, vysokou úžitkovou hodnotou a výhodnou cenou? Práve ste ju našli – chladničku Hisense. Vyberajte si zo širokého portfólia od amerických chladničiek, cez kombinované chladničky s mrazničkou, až po špeciálne Multidoor chladničky Hisense. Chladničky Hisense sú vždy vyvíjané s dôrazom na ekonomiku prevádzky a na špičkovú energetickú účinnosť.

Multidoor chladnička Hisense

Multidoor chladnička Hisense

Vyberať si môžete zo štvordverových modelov a potom aj z modelov s dvoma dverami a zásuvkou. Multidoor chladničky Hisense spĺňajú tie najnáročnejšie požiadavky na vnútorný priestor. Najpriestrannejší model má objem neskutočných 609 l. Samozrejmosťou je spoľahlivý invertorový kompresor, technológia Total NoFrost a moderný dizajn v Pure Flat vyhotovení. Niektoré modely Multidoor chladničiek Hisense disponujú funkciou Triple Zone, ktorá ponúka výrazne viac možností regulácie teploty.

Americká chladnička Hisense: Side-by-side chladnička

Americká chladnička Hisense ponúka bezkonkurenčnú kapacitu vnútorného priestoru. Určite vás zaujme moderný dizajn s Pure Flat vyhotovením, vďaka ktorému sa americké chladničky Hisense zmestia do väčšiny kuchýň. Samozrejmosťou je vynikajúca ekonomika prevádzky v najúspornejšej energetickej triede, technológia Total NoFrost, alebo kvalitné LED displeje u série chladničiek RS650 a RS694.

Americká chladnička Hisense: Side-by-side chladnička
Kombinované chladničky Hisense

Kombinovaná chladnička Hisense

Hľadáte do domácnosti univerzálnu kombinovanú chladničku? Pozrite sa na široký výber kombinovaných chladničiek Hisense. Zvoliť si môžete podľa energetickej triedy, veľkosti vnútorného priestoru, výšky a farby. Určite oceníte hĺbku do 60 cm a to vrátane dvoch metrových modelov. Zmestia sa doslova do každej kuchyne. Kombinované chladničky Hisense sa vyznačujú veľmi nízkou hlučnosťou (37 – 39 db) a tiež technológiou Total NoFrost, ktorá zabraňuje tvorbe ľadu a námrazy.

Malé chladničky Hisense

Hľadáte výkonnú chladničku s kompaktnými rozmermi, ktorá je zároveň nabitá funkciami? Malé chladničky Hisense budú určite vaším favoritom. Vďaka malým rozmerom sa dokonale hodia do kancelárie, študentskej izby, do baru, alebo ako menšia doplnková chladnička s priestorom navyše. Bonusom je aj veľmi úsporná prevádzka a nízka hlučnosť.

Malé czhladničky Hisense
Spresniť parametre
58 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12