Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GreenFood Nutrition

Greenfood

Doplnky stravy GreenFood: Váš kľúč k vyváženému životnému štýlu

GreenFood Nutrition ponúka širokú paletu potravín a doplnkov stravy vyrobených z prvotriednych surovín. Tie sú starostlivo vyberané s ohľadom na najvyššiu kvalitu a celkovú výživovú hodnotu. Bez ohľadu na to, či ste priaznivci zdravého životného štýlu, dodržujete vegánsku, vegetariánsku alebo redukčnú diétu, alebo máte špecifické potravinové intolerancie, GreenFood vám ponúkne to pravé. Ich výrobky sú zárukou vynikajúcej chuti, ktorá nejde na úkor nutričnej hodnoty. Celý výrobný proces spĺňa najvyššie medzinárodné štandardy bezpečnosti a kvality doložené certifikáciou IFS Food. Táto prestížna certifikácia uznávaná po celom svete je zárukou, že každý výrobok prechádza najprísnejšími kontrolami kvality a bezpečnosti. S GreenFood Nutrition tak máte istotu, že všetky produkty sú nielen chutné, ale aj zdravé a bezpečné.

Greenfood vegan proteín

GreenFood vegan proteín je vhodný nielen pre športovcov

Objavte výnimočnosť GreenFood vegan proteínových výrobkov. Sortiment diétnych proteínov, kaší a polievok prináša ideálnu kombináciu kvality a chuti s minimálnym obsahom cukrov. Zvlášť pre športovcov, ale aj pre tých, ktorí sa starajú o svoju váhu alebo sú v pokročilom veku, je dôležité získavať potrebné proteíny na udržanie svalovej hmoty. Produkty GreenFood sú ideálne pre všetkých, ktorí chcú zostať aktívni a fit. Veľká časť výrobkov je navyše certifikovaná medzinárodne uznávanou známkou V-Label, čo je pre spotrebiteľa jasným znakom záväzku firmy k vysokej kvalite a spoľahlivosti.

Naštartujte svoje ráno s GreenFood palacinkami, kašou či pudingom

Vyskúšajte Greenfood proteínové kaše, palacinky a pudingy. Sú založené na prvotriednom nemeckom Whey proteíne Lactomin® a vaječnom bielku od Ovobest, navyše predstavujú zdroj komplexných sacharidov s nízkym glykemickým indexom. Vďaka tomu poskytujú dlhodobé nasýtenie a pomáhajú udržať kontrolu nad chuťami na sladké aj v neskorých popoludňajších hodinách. Tieto kvalitné ingrediencie sú starostlivo vyberané pre ich výnimočnú kvalitu a výživovú hodnotu. GreenFood navyše používa bezlepkovú ovsenú múku z Anglicka, ktorá je spracovaná z tradičných odrôd ovsa, známych pre svoju jemnú chuť a vysokú stráviteľnosť.

Greenfood – Kaša a palacinky
Greenfood vitamín d3

GreenFood kapsulové výrobky – vaša denná dávka obranyschopnosti

Zvýšte svoju obranyschopnosť s GreenFood doplnkami stravy. Imunitný systém je náš biologický štít, ktorého sila spočíva vo vyváženej strave, bohatej na živiny a vitamíny. Žiadny doplnok stravy sám o sebe nie je zázračným riešením, ale môže byť dôležitou súčasťou dlhodobej starostlivosti o vaše zdravie. GreenFood vitamín D3 a ostatné produkty sú navrhnuté tak, aby podporovali vašu prirodzenú imunitu a dopĺňali zdravý životný štýl. Pristupujte k posilneniu imunity komplexne a využite širokú škálu kvalitných doplnkov, ktoré vám pomôžu udržať vaše telo v optimálnom zdravotnom stave.

Spresniť parametre
101 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17