Obnoviť stránku

Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate

Veľmi výkonná grafická karta postavená na jadre Radeon X1650 PRO určená pre PCI Express x16 rozhranie.Podporuje technologii Crossfire a je vhodná pre náročnejších hráčov počítačových hier.Pamäť s kapacitou 256 MB DDR3, frekvenciou 1400 MHz a 128-bitovou zbernicou zaručuje vysokú pamäťovú priepustnosť.Frekvencia grafického jadra je 600 MHz.Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 9.0c aj OpenGL 2.0 a disponuje technológiami ako Hydravision, SMOOTHVISION, Hyper Z či Video Shader.Pre pripojenie k počítaču ponúka dve digitálny DVI-I rozhranie.Nechýba ani kvalitný TV výstup pre pripojenie k televízoru.Na karte nájdete veľký pasívny chladič, čo zaručuje prevádzku bez akéhokoľvek hluku.
Výhodou je aj hardwarová podpora viacerých video formátov a technológie Avivo, ktorá zabezpečuje maximálnu kvalitu zobrazenia na monitore alebo televízii a poskytne Vám tak žiarivé farby, vysoko ostrý obraz a plynulé prehrávanie videa.Pri prehrávaní MPEG súborov napríklad eliminuje rozmazanie obrazu pri rýchlom pohybe a posilňuje vybrané zložky obrazu pre vernejšie farebné podanie.
Technológia CrossFire umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s podporou tejto technológie a dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie.Výsledný obraz na monitore je rozdelený alebo spracovaný podľa použitého režimu (SFR, AFR, Super-Tiling, Super AA) na časti a rozdelený medzi karty.Pomer jednotlivých strán sa mení alebo je rovnomerne rozložené v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet a použitom režime.Možno takto získať vyššiu kvalitu obrazu alebo až dvakrát väčší výkon.
Parametre a špecifikácie:
Čip:
ATI Radeon X1650 PRO
12 pixel pipeline
Pamäť:
256 MB DDR3
128-bitová zbernica
Taktovacej frekvencie:
Jadro:600 MHz
Pamäť:1400 MHz
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
2 x DVI-I
TV výstup
Maximálne rozlíšenie:
2560 x 1600 bodov
Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 3.0
Podpora OpenGL a Microsoft DirectX 9.0c
ATI CrossFire
Hardvérová podpora video formátov (MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, H.264)
ATI Avivo
SMOOTHVISION HD + Adaptive AA
Hyper Z HD
Video Shader HD
Kód:  EL686d
Produktové číslo:  11090-12-20R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18