Obnoviť stránku

MICROSTAR RX1650PRO-T2D256E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MICROSTAR RX1650PRO-T2D256E

Výkonná grafická karta s priaznivým pomerom cena / výkon s čipom ATI Radeon X1650 PRO vhodná aj pre náročnejších hráčov počítačových hier.Je určená pre rozhranie PCI Express x16 a podporuje technológiu CrossFire.Pamäť o kapacite 256 MB typu DDR2 je usadená na 128-bitovej pamäťovej zbernici, ktorá zabezpečuje vysokú dátovú priepustnosť.0c, Pixel Shader 3.0, OpenGL 2.0.Používa vyhladzovacie algoritmy Adaptive AA a algoritmy anizotropního filtrovanie firmy ATI, ktoré zvyšujú kvalitu obrazu v 3D.
Karta tiež plne podporuje prehrávanie DVD videa.Technológie Avivo zabezpečuje maximálnu kvalitu zobrazenia na monitore alebo televízii a poskytne Vám tak žiarivé farby, vysoko ostrý obraz a plynulé prehrávanie videa.Efektívne nakladanie s dátami pri použití metódy Dynamic Flow Control zabezpečí vysoký výkon v hrách, ktoré využívajú grafické rozhranie DirectX 9.Disponuje jedným výstupom DVI-I pre pripojenie LCD monitora a jedným D-SUB pre pripojenie klasických monitorov.Samozrejmosťou je TV výstup s podporu HDTV pre pripojenie televízora.Pre bezproblémový chod je doporučen kvalitní zdroj s výkonom aspoň 350 W.
Technológia CrossFire umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s podporou tejto technológie a dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie.Výsledný obraz na monitore je rozdelený alebo spracovaný podľa použitého režimu (SFR, AFR, Super-Tiling, Super AA) na časti a rozdelený medzi karty.Pomer jednotlivých strán sa mení alebo je rovnomerne rozložené v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet a použitom režime.Možno takto získať vyššiu kvalitu obrazu, alebo až dvakrát väčší výkon.
Parametre a špecifikácie:
Grafický čip:
ATI Radeon X1650 PRO
12 pixel shaders
5 Vertex Shaders:
4 Geometry Pipelines
Pamäte:
256 MB DDR2
128-bitová zbernica
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
1x VGA D-SUB
1x DVI-I
1x HDTV-out
Maximálne rozlíšenie:
2560 x 1600 bodov
Podporované štandardy a technológie:
Microsoft DirectX 9.0c
Smart shader 3.0
OpenGL 2.0
ATI CrossFire
Hyper Z
Avivo
Video shader
3Dc + Advanced Texture Compression
Kód:  EF759

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12