Obnoviť stránku

Leadtek WinFast PX8800GTX TDH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leadtek WinFast PX8800GTX TDH

Revolučný a veľmi výkonná grafická karta s moderným grafickým čipom G80 s frekvenciou 575 MHz ponúka nový geometrický shader, ktorý dovoľuje grafickej karte pracovať s úplnou geometrií scény.Karta disponuje pamäťou o veľkosti 768 MB DDR3 s frekvenciou 1800 MHz, čo zaručuje priepustnosť až 86 GB / s.Samozrejmosťou je podpora SLi technológie.Do počítača kartu pripojíte pomocou moderného PCI Express x16 rozhranie.Dva DVI-I výstupy umožňujú pripojenie LCD displeja, pre pripojenie klasického CRT monitora možno použiť redukciu na VGA D-Sub konektor.Vysoko kvalitný TV výstup podporuje technológie HDTV a HDCP.
Grafická karta podporuje Microsoft DirectX 10 a Shader Model 4.0.Použitá technológia HDR umožňuje lepšie využitie a zvýšenie dynamického rozsahu scény a svetelných efektov.Nechýba ani nové režimy Anti-aliasingu, ktoré dokonale vyhladzujú hrany.Plná podpora DirectX 10 přináší nové efekty a veľmi kvalitné prehrávanie filmov.Technológia Lumenex engine zaručuje spracovanie fyzikálnych procesov priamo grafickým čipom.Vďaka tomu je znížilo využitie počítačového procesora počas hrania náročných hier.Karta obsahuje prídavný napájací konektor a pre jej bezproblémový chod je odporúčaný kvalitný zdroj s výkonom aspoň 450 W.
Technológia SLI umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet.
Parametre a špecifikácie:
Čip:
nVidia GeForce NX 8800 GTX (G80)
Počet pixel a vertex shader:128
Počet texturovacích jednotiek:64
Pamäť:
768 MB GDDR3
384-bitová zbernica
Priepustnosť:86 GB / s
Taktovacej frekvencie:
Jadro:575 MHz
Frekvencia:1800 MHz
RAMDAC:400 MHz
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
Dual-Link DVI-I
TV výstup (s podporou HDTV)
Maximálne rozlíšenie:
2560 x 1600 bodov
Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.0 a Microsoft DirectX 10
nVidia SLi
nVidia CineFX 4.0 engine
nVidia nView
nVidia PureVideo
nVidia UltraShadow II
nVidia Digital vibrancy Control 3.0
Podpora HDTV
Podpora HDCP
Upozornenie:karta pre svoju prevádzku vyžaduje dostatočne dimenzované napájací zdroj s výkonom aspoň 450 W (30 A na 12 V vetve).
Kód:  ET282
Produktové číslo:  PX8800GTX-TD768
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18