Obnoviť stránku

Leadtek WinFast PX7600GT TDH HDCP

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leadtek WinFast PX7600GT TDH HDCP

Špičková grafická karta s podporou HDCP technologie postavená na čipu nVidia GeForce 7600GT určená pre PCI Express x16 rozhranie.Karta podporuje SLi technológiu a je tak vhodné pre náročných hráčov.256 MB video pamäte typu DDR3 pracuje na sběrnici o šírke 128 bitov čo zaručuje maximálnu pamäťovú priepustnosť.Plne podporuje DirectX 9.0c vrátane Shader Model 3.0 a OpenGL 2.0 a tiež disponuje technológiami ako nVidia CineFX 4.0, Intellisample 4.0 alebo UltraShadow II, ktoré zabezpečujú stabilný vysoký výkon a vynikajúcu kvalitu obrazu.
Pre pripojenie zobrazovacích zariadení nájdete na karte dva digitálne DVI konektory pre LCD panely s podporou funkcie dual-link pre rozlíšenie až 2560 x 1600 bodov a TV-out na pripojenie k televíznej obrazovke vrátane podpory HDTV.Navyše je k dispozícii plná podpora technológie HDCP, vďaka ktorej je možné prezerať moderné filmy na Blu-ray mechanikách a DVD v maximálnom kvalite a rozlíšení.Technológia nView obsiahnutá v ovládačoch umožňuje využiť pre zobrazenie až dve zariadenia súčasne a zvoliť, akým spôsobom budú tieto zariadenia využitá.
Technológia SLi umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.
Parametre a špecifikácie:
Čip:
nVidia GeForce 7600GT
12 pixel pipelines
0,09 mikrónov technológie
Pamäť:
256 MB DDR3
128-bitová zbernica
Frekvencia:
Čip:560 MHz
Pamäť:1400 MHz
RAMDAC:400 MHz
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
2 x DVI-I
HDTV výstup
Podporované štandardy:
nVidia CineFX 4.0
nVidia Intellisample 4.0
Shader Model 3.0
nVidia UltraShadow II
nVidia PureVideo
Podpora SLi
nView Multi-display Technology
Podpora Microsoft DirectX 9.0c a OpenGL 2.0
Podpora H.264, MPEG2, WMV
Podpora dual-link DVI
Kód:  ET254b
Produktové číslo:  PX7600GT-TD256 HDCP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07