Obnoviť stránku

ASUS EN8600GTS/HDTP

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS EN8600GTS/HDTP

Precízny grafická karta postavená na čipe nVidia GeForce 8600 GTS určená pre rozhranie PCI Express x16 a podporující SLi technologii.Jadro s unifikovanou architektúrou je vyrobené 0,09 mikrónov technológií.Kapacita video pamäte je 256 MB DDR3.Karta disponuje dvoma digitálnymi DVI-I výstupy pre pripojenie LCD displeja a vysoko kvalitným TV výstupom s podporou HDTV pre pripojenie televízora.Podporovaná je tiež technológie HDCP.Frekvenciu jadra 675 MHz a pamäte pracujú na frekvencii 2000 MHz.
Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.0.Je tiež vybavená technológiami ako nVidia PureVideo pre hardvérovú akceleráciu videa či Digital vibrancy Control 3.0.Samozrejmosťou je aj spätná podpora rozhrania Mirosoft DirectX 9.0c, čo zaručuje tiež vynikajúce renderovanie hier vytvorených pre toto rozhranie.Grafická karta je plne pripravená pre moderné operačný systém Windows Vista.Quantum Effects je technológia pre podporu fyziky a umožňuje lepšie časticovej efekty, prirodzene vyzerajúce vlasy a kožušiny, fyziku kvapalín a veľa ďalšieho.
Technológia SLi umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.
Parametre a špecifikácie:
Čip:
nVidia GeForce 8600 GTS
Pamäť:
256 MB DDR3
128-bitová zbernica
Frekvencia:
Jadro:675 MHz
Pamäť:2000 MHz
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
2x DVI-I
TV-out
Maximálne rozlíšenie:
3840 x 2400 bodov
Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.0, Microsoft DirectX 10
nVidia SLi
nVidia CineFX 5.0
nVidia IntelliSample 4.0
nVidia PureVideo
Podpora HDTV
nVidia Digital vibrancy Control 3.0
nVidia UltraShadow II
Kód:  EC263
Produktové číslo:  90-C3CFT1-HUAY00T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13