Obnoviť stránku

ASUS EAX1950PRO CROSSFIRE/HTDP

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS EAX1950PRO CROSSFIRE/HTDP

Výkonná karta osadená grafickým procesorem ATI Radeon X1950 PRO a 256 MB pamätí typu DDR3 s 256-bitovou zbernicou.Vďaka tejto karte dosiahnete maximálneho výkonu v počítačových hrách vytvorených pomocou technológie Microsoft DirectX 9.0 alebo OpenGL 2.0.Výstupy z grafické karty zajišťují dva DVI výstupy pre pripojenie k LCD monitoru.V prípade pripojenia klasických CRT monitorov Vám poslúži redukcia dodávané v balení s grafickou kartou.Televízne výstup podporuje technológiu HDTV s podporou HDCP, ktorá zabezpečuje vysoké rozlíšenie obrazu a kvalitné zobrazenie na televíznej obrazovke.
Karta podporuje technológiu CrossFire (obdoba SLi), ktorá umožňuje spojiť dve grafické karty a dosiahnuť tým vyššieho výkonu i kvalitu obrazu, predovšetkým v hrách.Narozdiel od konkurenčnej SLi technológie sa CrossFire karty prepájajú externe špeciálnym káblom cez DVI rozhranie a nie je potrebné použiť dve rovnaké karty (kombinovat lze i karty s rôznymi čipy), CrossFire technologii ale musí pochopiteľne podporovať obe a tiež základná doska musí disponovať dvoma PCI Express x16 sloty , Aby bolo kam dve grafické karty umiestniť.
Vďaka svojmu výkonnému chladenie, ktoré karta s takým výkonom potrebuje, sú potrebné na skrini dva voľné rozširujúce sloty.Karta taktiež vyžaduje pripojenie externého napájania, pomocou kábla dodaného v balení.Preto je vhodné mať v počítači kvalitný napájací zdroj s výkonom aspoň 450 W (pre CrossFire aspoň 550 W).
Parametre a špecifikácie:
Grafický čip: ATI Radeon X1950PRO
Pamäť:
256 MB DDR3
256-bitová zbernica
Taktovacej frekvencie:
Jadro:581 MHz
Pamäť:1,4 GHz
RAMDAC:400 MHz
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
2 x DVI-I
S-Video s podporou HDCP
Maximálne rozlíšenie:
2048 x 1536 bodov
Podporované štandardy a technológie:
Microsoft DirectX 9.0
OpenGL 2.0
Shader Model 3.0
ATI Avivo
CrossFire
Kód:  EC523c
Produktové číslo:  90-C1CIA1-HUAYZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07