Obnoviť stránku

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
457,90 €

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition

Zažite neskutočné zážitky ako v skutočnom pretekárskom špeciále priamo u vás doma v obývačke. Dnešné realistické hry v kombinácii s volantom Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition vám umožnia, aby zážitky boli maximálne realistické a vy ste sa tak mohli aspoň virtuálne ocitnúť v kokpite pretekárskeho automobilu. Tento špičkový závodný volant bol vytvorený v úzkej spolupráci so spoločnosťou Microsoft a je dokonale prispôsobený pre počítač a predovšetkým pro XBOX One, vrátane  Binder ID a tlačidla XBOX One Guide.

Kľúčové vlastnosti

  • Tri kovové pedále T3PA súčasťou
  • Plne nastaviteľný volant = optimálny komfort
  • H.E.A.R.T. technológia
  • Ručne šitý kožený volant
  • Kompatibilný s XBOX One a PC
  • Odnímateľný veniec volantu

Realistické zážitky

Volant je dodávaný vrátane pedálov Thrustmaster T3PA a páčkami na sekvenčné radenie. S týmto setom zažijete dokonalý zážitok nielen pri hraní hry Forza Motorsport 5, ale aj ďalších závodných hrách pre túto hernú konzolu. Volant disponuje niekoľkými technológiami, ktoré robia hranie ešte realistickejšie. Vďaka technológii Force Feedback a vlastnosťou elektronicky regulovaného BLDC motora budete cítiť každý dotyk s obrubníkom alebo zvodidlami bez časového oneskorenia.

Špičkové vyhotovenie

Ručne šitý kožený volant Thrustmaster vybavený H.E.A.R.T. – HallEfect AccuRare Technology, možnosťou nastavenia uhlu otáčania až do 900° a brzdový pedál ponúka progresívny odpor. Veľkou výhodou je možnosť odnímateľného venca volantu, teda ho môžete nahradiť akýmkoľvek volantom Thrustmaster. Volant je tiež kompatibilný s pedálmi Thrustmaster T3PA, T3PA Pro a prevodovkou TH8A.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB-A
Kompatibilný OS Windows 10, Windows 11

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Počet tlačidiel 11 ×
Počet pedálov 3 ×
Max. uhol otočenia 900 °

Vlastnosti

Typ Volant s pedálmi

Kompatibilita

Kompatibilita Xbox ONE, Xbox Series, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Kód:  MA515k5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4460133
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04