Obnoviť stránku

Xbox ONE

Xbox One logo

Spoločnosť Microsoft v roku 2013 vletela na trh s novým radom konzol Xbox ONE, ktorý priniesol nekompromisný výkon a najpokročilejšie technológie. Hovoríte si, že rok 2013 je tak trochu technologický pravek? Tak to by ste možno chceli počuť niečo o nových verziách Xbox ONE S a Xbox ONE X. Zistite, čo je nové, čo od oboch konzol očakávať, ako je to s kompatibilitou hier na Xbox 360 a na čo sa môžete tešiť.

Spresniť parametre
1661 položiek

Xbox ONE

Nový Xbox posúva herný zážitok na úplne novú úroveň. Svojho staršieho bračeka Xbox 360 vystriedal v tom správnom čase a vy si tak môžete užívať hry, ako sú Assassins Creed, Grand Theft Auto 5 či Forza 5 v doposiaľ nevídanej grafike. K poslednému menovanému navyše možno dokúpiť volant Ferrari Thrustmaster 458. K skvelému hernému zážitku prispieva aj vynikajúco ergonomicky zvládnutý ovládač pre Xbox One.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06