Obnoviť stránku

Thrustmaster

Thrustmaster herné vybavenie

Thrustmaster – s láskou pre hráčov

Americká firma Thrustmaster už skoro 30 rokov prináša produkty na trh herného príslušenstva, ktoré uspokojujú začínajúcich aj profesionálnych hráčov. Má dlhoročné technologické znalosti a vie, ako vytvárať vysoko precízne herné volanty, joysticky, slúchadlá a gamepady. Práve vďaka výrobkom značky Thrustmaster sa ponoríte do nesmierne realistického virtuálneho sveta, z ktorého nebudete chcieť odísť. Vášeň, kvalita a inovácia sú hlavné hodnoty tejto značky a sú dôkazom toho, že všetci v Thrustmasteri usilujú o čo najlepší a najrealistickejší pôžitok z hrania hier.

Volant Thrustmaster

Volant Thrustmaster pre skutočný zážitok zo šoférovania

Volant Thrustmaster ponúka vysoko presné šoférovanie, extrémne rýchlu odozvu aj reálne pocity pri šoférovaní, a to zásluhou technológií H.E.A.R.T. HallEffect a Force Feedback. Okrem klasických základní s integrovaným volantom môžete zakúpiť aj špeciálne základne určené na odnímateľné volanty, ktoré na nich môžete ľubovoľne obmieňať. Neopomenuteľné sú tiež volanty s licenciou Ferrari, čo sú dokonalé repliky skutočných volantov. Volant Thrustmaster je navyše programovateľný, takže si ho každý môže prispôsobiť podľa vlastných požiadaviek.

Joysticky Thrustmaster sa pýšia presnosťou a stabilitou

Joysticky Thrustmaster sa chvália úplnou programovateľnosťou všetkých tlačidiel spoločne s ergonomickým, precíznym a stabilným ovládaním. Vďaka pokročilým technológiám T.A.R.G.E.T.™ a S.M.A.R.T.™ sa zaručene vžijete do pilota vášho virtuálneho lietadla a ľahšie ovládnete vzdušný priestor. Joysticky Thrustmaster sa ďalej pýšia kvalitným dielenským spracovaním a sú kompatibilné s PC aj konzolami PS3, PS4 či Xbox One.

Joystick Thrustmaster
Herné slúchadlá Thrustmaster

Headsety Thrustmaster – reálne audio na prvom mieste

Ak sa chcete hlbšie ponoriť do hry a lepšie komunikovať s vašimi spoluhráčmi, neváhajte vybrať herné slúchadlá s mikrofónom Thrustmaster. Sú ergonomické, izolujú okolitý hluk a majú vlastný ovládač hlasitosti. Vďaka optimalizovanej frekvenčnej krivke navyše poskytujú reálny audio zážitok. Veľkou výhodou slúchadiel Thrustmaster je kompatibilita s PC aj s konzolami PS4, Xbox One alebo Nintendo Switch.

Gamepady Thrustmaster alebo v jednoduchosti je sila

Hráči preferujúci herné ovládače namiesto myši a klávesnice určite ocenia herné ovládače Thrustmaster, ktoré sú kompatibilné s PC, Xbox 360 a PS3. Ich ovládanie je ľahké, presné, príjemné pre ruky aj po dlhom hraní a tlačidlá je možné programovať pre ešte prívetivejšie ovládanie. V ovládačoch Thrustmaster sú navyše zabudované motory, ktoré dodávajú spätnú väzbu v podobe vibrácií.

Gamepad Thrustmaster
Spresniť parametre
126 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03