Obnoviť stránku

Thrustmaster TMX Force Feedback

4,3 64 hodnotení
205,90 €

Thrustmaster TMX Force Feedback

Volant s reálnou hmatovou odozvou

Cenovo dostupný realistický volant Thrustmaster TMX Force Feedback je vybavený vynikajúcou hmatovou odozvou, vďaka ktorej je navodený autentický pocit z riadenia. S technológiou Force Feedback pocítite každú nerovnosť na vozovke či kontakt so zvodidlami alebo iným vozidlom. Komfortné ovládanie zaisťuje ergonomický dizajn s pogumovanými úchytmi.


Kľúčové vlastnosti volantu Thrustmaster TMX Force Feedback

  • Force Feedback pre realistický pôžitok z jazdy
  • 2 dlhé radiacej páky pod volantom
  • Kvalitná pedálová súprava
  • Nastaviteľný rotačný uhol 270° – 900°
  • Robustný upevňovací systém
  • Kompatibilný s: Xbox One/One S/One X/Series S/Series X a Windows (PC)
  • Akčné a ovládacie tlačidlá pre Xbox One
  • Kompatibilný s pedálovými súpravami T3PA. T3PA-PRO a radiacou pákou TH8A

Flexibilné nastavenia

Volant je vybavený výkonným elektromotorom, ktorý umožňuje nastavenie intenzity spätnej väzby. Rovnako je k dispozícii individuálna voľba rotačného uhla v rozmedzí 270° až 900°. TMX Force Feedback obstojí na každej trati a zaisťuje precízne riadenie všetkých typov vozidiel vďaka kvalitnej remenici a jemným ozubeným kolesám s kovovými guľôčkovými ložiskami. 


Realistické pedále

Súčasťou súpravy je tiež kvalitná pedálová súprava, ktorá umožňuje nastaviť uhol pedálov na 3 rôzne polohy. Pre maximálnu ergonómiu sú pedále vybavené širokou podpierkou nohy s protišmykovou textúrou, ktorá v prípade rozhodujúcich momentov zaistí pohotovú reakciu. Pre realistický zážitok z riadenia brzda disponuje progresívnym odporom.


Precízne riadenie

Precízne ovládanie volantu zaisťuje 12-bitové optické rozlíšenie, ktoré vytvára až 4 096 hodnôt na čítanie polohy volantu. Vďaka tomu hravo zdoláte ako ostré zákruty, tak zložité manévrovanie v teréne. Pod volantom sa nachádzajú 2 celokovové sekvenčné radiace páky s dĺžkou 13 cm, ktoré disponujú odolným spínačom s výdržou viac ako 500 000 aktivácií.


Pohodlné ovládanie

Thrustmaster TMX Force Feedback je osadený 12 akčnými tlačidlami vrátane tlačidla Xbox Guide, prehliadania a menu. Nechýba tu ani smerový pad. Všetky dôležité ovládacie prvky tak budete mať na dosah ruky. Oficiálna licencia Xbox One garantuje kompatibilitu so všetkými titulmi podporujúcimi herné volanty.


Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Funkcie Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad
Počet tlačidiel 12 ×
Počet pedálov 2 ×
Min. uhol otočenia 270 °
Max. uhol otočenia 900 °

Vlastnosti

Typ Replika
Kód:  MA515k4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4460136
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11