Obnoviť stránku

Thrustmaster TM Leather 28 GT Wheel Add-on

219 €

Thrustmaster TM Leather 28 GT Wheel Add-on

Doprajte si luxusný pôžitok z jazdy s touto samostatnou vymeniteľnou časťou volantu, ktorá je určená pre základne Thrustmaster radu TX / T500RS a T300 RS. Ide o repliku závodného volantu s priemerom 28 cm z ručne šitej kože, ktorá si zakladá predovšetkým na svojej dokonalej realistickosti vzhľadom k svojej predlohe. Tešiť sa tak môžete nielen na perfektnú ovládateľnosť a jazdné vlastnosti, ale aj na exkluzívne použité materiály, ktoré zaisťujú neprekonateľnú výdrž aj v prípadoch, keď sa do virtuálneho pretekania ponoríte skutočne naplno.

Kľúčové vlastnosti

  • Priemer 28 cm pre dokonalé ovládanie vozidiel v hrách
  • Povrch hlavy z ručne šitej kože
  • 2 mm stred z brúsenej ocele pre neuveriteľnú vierohodnosť
  • 2 páčky na prepínanie rýchlosťou, 6 tlačidiel a viacsmerový D-pad
  • Jednoduchá výmena volantu so systémom Quick Release

Realistický v každom ohľade

Už od prvého pohľadu je volant skutočne niečím extra - zariadením, ktoré dokonale splní všetky vaše najnáročnejšie pretekárske požiadavky. Okrem dvoch páčok, s ktorými bude prehadzovanie rýchlostných stupňov hračkou, takisto budete mať k dispozícii 6 ľahko dostupných tlačidiel s jasne identifikovateľnými funkciami a prepínač s tromi pozíciami s možnosťou stlačenia v stredovej pozícii. Chýbať následne nesmie ani viacsmerový D-pad pre ľahký pohyb v hernom menu. Zaujímavosťou je predovšetkým spracovanie - štruktúra volantu je identická so všetkými automobilovými štandardami - teda madlá z polyuretánu, či oceľová kostra, vďaka ktorej boli vylepšené predovšetkým reálne nárazy simulujúce funkcie Force Feedback.

Rozšírená kompatibilita pre ľahké pretekanie kdekoľvek

Či už svoje virtuálne vozidlá preháňate na konzolu Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, či PC, nemusíte sa báť, že by volant nebol kompatibilný zrovna s vašou platformou. Vďaka tomu ho môžete používať v podstate kdekoľvek - stačí pripojiť a môžete jazdiť z pohodlia vašej pohovky, či stoličky pri počítači. So systémom Quick Release navyše môžete ľahko prehadzovať jednotlivé samostatné časti volantov bez toho, aby ste boli akokoľvek obmedzovaní. Bezuzdné pretekanie na vami zvolenom systéme nikdy nebolo jednoduchšie.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, PS4, Xbox One, PS3

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Typ Volant
Kód:  MA516j5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4060057
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06