Obnoviť stránku

Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO Controller

2,0 1 hodnotení
130,28 €

Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO Controller

Modulárny herný ovládač Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO

Profesionálny modulárny herný ovládač Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO je určený pre hráčov, ktorí chcú svoje umenie posunúť na ešte vyššiu úroveň a dosiahnuť čo najlepšie výsledky. Štýlový a ergonomický ovládač je osadený celkom 18 tlačidlami s extrémne citlivými mikrospínačmi, ktoré vám zaručia bleskovo rýchlu odozvu, a tým pádom dokonalý pôžitok z hrania tých najnovších herných titulov. Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO navyše disponuje neobmedzeným modulárnym systémom, vďaka ktorému sa perfektne prispôsobí všetkým vašim požiadavkám a herným štýlom. Ovládač je kompatibilný s Xbox Series X|S a Xbox One vrátane PC.

Prispôsobte si gamepad svojim potrebám

Preč sú doby, kedy ste museli kupovať nový gamepad len preto, že sa opotrebovali jeho mini páčky! Vďaka technológii Hot-Swap nemôže byť výmena mini-stickov jednoduchšia. eSwap S PRO je určený pre hráčov, ktorí chcú stúpať v rebríčku a časom sa napríklad zaradiť medzi úplnú elitu.

S ovládačom Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO dokonale zvládnete všetky pohyby

Dominujte v súbojoch a ovládnite všetky diagonálne pohyby vďaka D-padu so špeciálnymi 4-taktovými spínačmi pre úplne fantastickú odozvu. Prepájajte všetky svoje kombá neuveriteľne ľahko vďaka aktivačnej vzdialenosti iba 0,45 mm.

Citlivé tlačidlá s bleskovou odozvou

Určite budete chcieť využiť mimoriadne rýchle reakcie na kliknutie, ktoré umožňujú prémiové spínacie tlačidlá ovládača. Sú totiž až o 64 % rýchlejšie ako štandardné membránové tlačidlá a vydržia viac ako 5 miliónov stlačení. Doba odozvy ovládača Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO sa blíži k nule, pričom aktivačná vzdialenosť tlačidiel je znížená na iba 0,3 mm.

Ukladajte si nastavenia do pamäte gamepadu eSwap S PRO

Priamo v gamepade eSwap S PRO je k dispozícii interná pamäť na uloženie hneď dvoch rôznych herných profilov. Vďaka tomu si môžete vytvárať špeciálne nastavenia pre rôzne typy hier.

Plne konfigurovateľné tlačidlá Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO

Nevyhovuje vám konfigurácia tlačidiel pre jednotlivé akcie. Pomocou dodávanej aplikácie si všetko prispôsobíte podľa seba. Napríklad si premapujte ovládacie prvky, nastavte citlivosť, upravte mŕtve zóny, importujte a exportujte herné profily a upravte silu vibrácií. Softvér ThrustmapperX je k dispozícii pre systém Windows a je prístupný aj priamo v ponuke konzoly Xbox!

Kľúčové vlastnosti herného ovládaču Thrustmaster Gamepad eSwap S PRO

  • Štýlový a ergonomický herný ovládač Thrustmaster eSwap S PRO s bleskovou dobou odozvy
  • Gamepad je kompatibilný s Xbox Series X|S a Xbox One vrátane PC
  • Citlivé responzívne mikrospínače
  • Funkcia Hot Swap umožňuje jednoduchú výmenu modulov počas hry
  • Takmer nulová latencia – superodolné, opletené káblové pripojenie USB-C pre zníženie latencie a rýchly, stabilný prenos dát
  • Interná pamäť pre dva rôzne herné profily

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox Series X|S, Xbox One

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB
Kompatibilný OS Windows 10

Rozmery

Šírka 160 mm
Výška 60 mm
Hĺbka 120 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 260 g

Farba

Farba Čierna

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie
Počet tlačidiel 18 ×
Kód:  MA600a2a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4460225

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17