Obnoviť stránku

FOMEI Click Box 60

4,0 1 hodnotení
167,90 €

FOMEI Click Box 60

Softbox FOMEI Click Box 60 je rýchloskladací softbox pre náročných používateľov. Jeho hmotnosť 0,46 kg ho predurčuje na ľahké prenášanie. Odolnosť zaisťuje konštrukcia z tvrdených plastov a dômyselný spôsob skladania. Softbox FOMEI Click Box 60 využívajú fotografi na fotenie svadieb a portrétov. Softbox dokáže perfektne zmäkčiť a rozptýliť svetlo vďaka difúznej látke aj svojmu priemeru 60 cm. Softbox FOMEI Click Box 60 je ďalej vybavený pevným držadlom, vďaka ktorému je možné softbox držať v ruke. Na pripevnenie k stojanu je vybavený rýchloupínacím systémom k ľubovoľnému štúdiovému statívu. 

Kľúčové vlastnosti Softboxu FOMEI Click Box 60

  • Softbox FOMEI Click Box 60 využívajú fotografi svadieb aj portrétu
  • Konštrukcia je vyrobená z tvrdeného plastu
  • Jeho priemer je 60 cm
  • Vďaka držadlu je možné ho držať v ruke
  • K stojanu Softbox FOMEI Click Box 60 pripevníte rýchloupínacím systémom

Difúzne látky

Kvalitné vyhotovenie softboxu FOMEI Click Box 60 zaisťujú difúzne látky. Sú vyrobené z materiálu, ktorý je odolný voči vlhkosti, teplote aj žltnutiu. Disponujú špeciálnou UV vrstvou na zachovanie farebnej teploty záblesku. Difúzna látka má dlhú životnosť, tak s vami Softbox FOMEI Click Box 60 zostane po dlhú dobu.

Adaptér v balení Softboxu FOMEI Click Box 60

Softbox FOMEI Click Box 60 je vybavený adaptérom pre klasické systémové blesky. Ten je kompatibilný so všetkými bežnými bleskami Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Nissin, Godox či Yongnuo atď. Pre odlišné blesky, ktoré nemajú obdĺžnikovú hlavu, je potrebné dokúpiť ďalší špeciálny adaptér pre atypické systémy.

Obsah balenia:
Softbox FOMEI Click Box 60 vrátane dvoch difúznych látok (nie sú odnímateľné)
Prepravná taška
Adaptér pre systémové blesky s obdĺžnikovou speedlite hlavou


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fotosvetla

Príslušenstvo Taška, Softbox

Rozmery a hmotnosť

Priemer 600 mm
Hmotnosť 460 g

Vlastnosti

Typ Softbox
Priemer 60 cm
Hmotnosť 0,46 kg
Obsah balenia Softbox, Prepravná taška
Kód:  FOM985a13
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FY3651
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12