Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

EVOLVEO Tiny 3

4,5 6 hodnotení

EVOLVEO Tiny 3

EVOLVEO Tiny 3

Mechanická odolnosť a výborný odvod tepla

Kompaktný externý box EVOLVEO Tiny 3 je určený na 2,5" SATA disky. Čierna hliníková konštrukcia garantuje nielen mechanickú odolnosť a výborný odvod tepla, ale aj elegantný štýl. Kompaktné rozmery potešia každého mobilného používateľa. Jednoduchú montáž pevného disku a automatickú inštaláciu zvládne aj úplný laik.


Vysokorýchlostné pripojenie

Na pripojenie k počítaču slúži vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0, z ktorého sa tiež disk napája, takže je ideálny aj na použitie na cestách. EVOLVEO Tiny 3 je možné pripájať za chodu počítača a u bežne používaných operačných systémov nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače. O pripojení disku informuje neoslňujúca LED dióda.

EVOLVEO Tiny 3

Kľúčové valstnosti

  • Celohliníková konštrukcia
  • Konektor USB 3.0
  • Vhodné pre pevné disky SATA
  • Hlavný vypínač na prednej strane
  • LED indikátor napätia
  • Plug and play a Hot swapping
Kód:  GK593c8
Produktové číslo:  BS-U23A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18