Obnoviť stránku

EVOLVEO HDD

4,5 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

EVOLVEO HDD

Dokovacia stanica pre SATA disky

Dokovacia stanica Evolveo umožňuje umiestniť disky veľkosti 2,5" a 3,5" s podporou kapacity 1× HDD do veľkosti 4 TB alebo 2× HDD do veľkosti 3 TB. Na prednom paneli sú umiestnené dve LED diódy, ktoré indikujú činnosti diskov a ďalšie štyri LED diódy, zobrazujúci stav klonovania. Na rýchle kopírovanie alebo zálohovanie sú k dispozícii tlačidlá Copy a Clone.


Rýchly prenos súborov cez USB 3.0

Stanicu prepojíte s PC cez rýchly USB port typu 3.0, ktorý umožňuje až 10-krát väčšiu rýchlosť a lepšiu správu napájania než USB 2.0. Napriek tomu je konektor spätne kompatibilný a vďaka tomu môžete použiť kombináciu zariadení a portov USB 2.0 a USB 3.0.


Dostatočné napájanie aj pre výkonné disky

Napájanie dokovacej stanice Evolveo je zabezpečené pomocou externého adaptéra, preto je zariadenie vhodné aj na zapojenie moderných výkonných desktopových diskov, ktoré sú náročnejšie na spotrebu.


Kľúčové vlastnosti

  • dokovacia stanica pre SATA disky 2,5" a 3,5"
  • pre kapacitu 1x HDD do 4 TB alebo 2x HDD do 3 TB
  • prenosová rýchlosť 5,0 Gbps
  • predný panel obsahuje - LED diódy ukazujúce stav klonovania HDD (25, 50, 75 a 100 %) - LED diódy pre HD1 a HD2 - tlačidlá Clone a Backup

Parametre a špecifikácia

Podporované disky

Počet voľných pozícií pre disky 2
Maximálna celková kapacita 4 TB

Konektory

Konektory USB-A
Štandardy USB 3.2 Gen 1
Kód:  GK598b
Produktové číslo:  BN-D4U3P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06