Obnoviť stránku

EVGA HYBRID Water Cooler (All in One) pre GTX 1070/1080

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA HYBRID Water Cooler (All in One) pre GTX 1070/1080

Doprajte svojej grafickej karte tú najlepšiu možnú starostlivosť a predĺžte jej životnosť. S týmto all-in-one modulom vodného chladenia to nebude žiadny problém. Nerozoberateľný set je pripravený na použitie ihneď po vybalení, netreba ho plniť kvapalinou, odvzdušňovať, ani zložito zostavovať. A najlepšie na tom je, že k inštalácii nepotrebujete žiadne špeciálne náradie a prípravky, všetko je plug-and play a absolútne bezúdržbové.

kľúčové vlastnosti

  • bezúdržbová prevádzka
  • Jednoduchá inštalácia
  • Efektívny prenos tepla od čipu
  • Zníženie teplôt a hlučnosti

Efektívnejšie ako predtým

Nielen, že docielite vyššej spoľahlivosti, nižšej hlučnosti, ale aj vám nebude horúca grafická karta ohrievať vnútro skrine. Základom chladenie je styčný blok s medenou základňou pre maximálny prenos tepla. Nemenej dôležitý je tiež "koniec" celého chladenie a to vzduchový výmenník, ktorý je osadený tichým 120mm ventilátorom. Chladenie je kompatibilný s EVGA kartami NVIDIA GeForce s jadrom GTX 1070 a GTX 1080.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vodou
Kód:  EV299a1
Produktové číslo:  400-HY-5188-B1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16