Obnoviť stránku

Eufy SoloCam S340 Dual 3K

3,9 7 hodnotení
169,90 €

Eufy SoloCam S340 Dual 3K


Eufy SoloCam S340 Dual 3K – bezdrôtová kamera s 360° pokrytím a solárnym napájaním

Hľadáte bezpečnostnú kameru, ktorá je úplne bezdrôtová a môžete ju tak namontovať takmer kdekoľvek? Eufy SoloCam S340 je duálna IP kamera, ktorá je vybavená batériou, vďaka čomu zvládne až tri mesiace prevádzky na jedno nabitie. Navyše ich disponuje nastaviteľným solárnym panelom s výkonom 2,2 W – pri vhodnom umiestnení a dostatku slnečných lúčov nie je potrebné kameru nabíjať. Solárny panel je možné umiestniť aj mimo tela kamery a v kombinácii s technológiou SolarPlus môžete nabíjať aj pri malom slnečnom svite. IP kamera denne spotrebuje priemerne 100 – 200 mAh z kapacity batérie a pri optimálnych podmienkach dobíja 800 – 1 200 mAh za deň.


Dva objektívy pre perfektný prehľad

Vďaka 360° pokrytiu predstavuje bezpečnostná kamera Eufy SoloCam S340 Dual 3K skvelé riešenie pre zabezpečenie vášho majetku. Zariadenie je vybavené hneď dvoma objektívmi – širokouhlým s 3K rozlíšením (2 880 × 1 620 pixelov) a teleobjektívom s 2K rozlíšením (2 304 × 1 296 pixelov). Kombinácia 8× hybridného zoomu a 2K teleobjektívu tak zaisťuje detailný pohľad na vzdialenosť 15 metrov.

Perfektné pokrytie bez slepých miest

IP kamera Eufy SoloCam S340 Dual 3K je zárukou dokonalého pokrytia, vďaka čomu vám nič neunikne. Kamera je totiž naklápacia (70°) a otočná (360°) a jednotlivé objektívy majú zorný uhol 135°. Okrem toho vedia vďaka umelej inteligencii detegovať osoby alebo vozidlá.  Vstavaný mikrofón a reproduktor umožňujú obojsmernú komunikáciu. Prípadné odstrašenie narušiteľa zabezpečí integrovaná 90 dB siréna. 

Kamera Eufy SoloCam S340 Dual 3K funguje za akýchkoľvek podmienok

Konštrukcia bezpečnostnej kamery je odolná voči poveternostným vplyvom – vode, snehu, vetru aj prachu a pracuje v teplotách od -20 do 50 °C. Eufy SoloCam S340 Dual 3K poskytuje aj farebné nočné videnie. Je vybavená pohybom aktivovaným reflektorom so svetelným výkonom 100 lúmenov. Objektív so svetelnosťou f/1,6 zachytí až o 20 % viac svetla a po zotmení zobrazuje viac detailov, ktoré sú viditeľné až do vzdialenosti 8 metrov.

Kompatibilná s hlasovými asistentmi a mobilnou aplikáciou

Na ukladanie záznamov môžete využiť lokálne úložisko s kapacitou 8 GB. Pri detekcii osoby alebo vozidla vás kamera na možné narušenie okamžite upozorní notifikáciou na mobilný telefón. Určite oceníte kompatibilitu s hlasovými asistentmi Alexa a Google Assistant. Eufy SoloCam S340 Dual 3K si môžete prispôsobiť v aplikácii Eufy Security tak, aby kamera fungovala podľa vašich potrieb.

Režim duálneho pripojenia

Eufy SoloCam S340 Dual 3K pracuje samostatne, prípadne ju možno spárovať s riadiacou jednotkou HomeBase 3 (S380), ktorá umožňuje rozšírenie miestneho úložiska až na 16 TB, pridáva výkon BionicMind (databáza 50 osôb), nastavenie štyroch zón záujmu pre jednodotykové zobrazenie vybranej lokality, nastavenie dvoch zón pre prípadné zúženie priestoru monitoringu, vyhľadávanie videí podľa tváre, možnosť stiahnutia videa v MP4 na USB Flash disk a ďalšie funkcie pre dokonale zabezpečený domov. 

Kľúčové vlastnosti IP kamery Eufy SoloCam S340 Dual 3K

  • Kamera poskytuje 360° pokrytie
  • Nastaviteľný solárny panel a integrovaná batéria pre úplne bezdrôtovú prevádzku
  • AI detekcia osôb a vozidiel
  • Eufy SoloCam S340 Dual 3K má dva objektívy - teleobjektív (2K) a širokouhlý (3K)
  • Duálna kamera poskytuje až 8× digitálny zoom
  • Pripojenie pomocou 2,4 GHz WiFi
  • LED reflektor s jasom 100 lúmenov
  • Integrované úložisko o veľkosti 8 GB
  • Kompatibilná s HomeBase S380 s verziou firmvéru V3.3.2.6 a vyššou

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie, Solárne
Jazyk aplikácie V angličtine

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Nočné videnie Farebné
Ďalšie funkcie Sledovanie pohybu (Auto tracking), Zóny aktivity, Nočné videnie
Detekcia Pohybu, Postáv, Rozpoznania zvierat
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk
Notifikácie Mobilné
Alarm Svetelný, Zvukový

Video

Maximálne rozlíšenie 2880 × 1620 px
Zorný uhol 135 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264, H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi

Rozmery

Šírka 87 mm
Výška 120 mm
Hĺbka 87 mm

Využitie

Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Anker23_017
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  T81703W1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17