Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ETA Fenité 0351 90010

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Fenité 0351 90010

Urobte pre svoje unavené svalstvo maximum, odvďačí sa vám pružnosťou a zdravím. Masážny valec ETA je efektívnym spôsobom aktivácie a relaxácie svalového aparátu pri strečingu aj po aeróbnej aktivite. Vďaka zaradeniu masážneho valca do vášho bežného života dosiahnete zosilnenie aj dôkladne schovaných svalov, ktoré je inak možné spevňovať len s ťažkosťami. Masážny valec ETA Fenité 0351 90010 je svojou konštrukciou prispôsobený profesionálnym športovcom aj príležitostným cvičencom, teda sa uplatní pri posilňovacích cvičeniach všetkého druhu, teda nielen pre akčný crossfit, ale samozrejme aj pre pomalé posilňovanie, jogu či intenzívny pilates. Obľubu však nezískal len vďaka fanúšikom športu, ale aj preto, že si vie poradiť pri bolestiach v chrbte spôsobených sedavým spôsobom života alebo pri súboji s lupienkou a chorobami kože.

Dôležité parametre masážneho valca ETA Fenité 0351 90010

  • Valec na masírovanie je jednoduchým a zároveň veľmi účinným spôsobom rozohriatia stuhnutých a unavených svalov
  • Nesporne funguje pri eliminácii kožných ochorení
  • Regeneruje boľavé svaly a kĺby
  • Zlepšuje flexibilitu a ohybnosť
Kód:  ETAMV153
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03