Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

EDIFIER S1000W

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
343,90 €

EDIFIER S1000W

Štýlové aktívne reproduktory s vysokým výkonom

Doprajte si pôžitok z kvalitného zvuku vašej obľúbenej hudby, filmov, alebo hier kúpou aktívnych reproduktorov S1000W od renomovanej spoločnosti EDIFIER. Celkový výstupný výkon dosahuje hodnotu až 120 W a navyše sú reproduktory vybavené účinným zosilňovačom výkonu triedy D. Na pohodlné ovládanie budete mať k dispozícii diaľkové ovládanie, ale ovládacie prvky sú umiestnené aj na reproduktoroch. Reproduktory EDIFIER S1000W disponujú množstvom vstupov, ale hlavnou devízou je možnosť bezdrôtového pripojenia cez Bluetooth aj WiFi s použitím aplikácie EDIFIER Home. Vďaka kompatibilite s Apple Airplay, Amazon Alexa, TIDAL Connect a Spotify Connect môžete reproduktory začleniť do vášho hudobného systému a streamovať obľúbenú hudbu naprieč domácnosťou.

Kľúčové vlastnosti aktívnych reproduktorov EDIFIER S1000W

  • Podpora bezdrôtového pripojenia cez WiFi a Bluetooth
  • Vysoký výkon až 120 W
  • Certifikácia pre Hi-Res AUDIO
  • Podpora digitálneho zvukového signálu so vzorkovacou frekvenciou až 24 bitov/192 kHz
  • Kompatibilné s Apple Airplay, Amazon Alexa, TIDAL Connect a Spotify Connect
  • Čistý zvuk vďaka titánovým kopulovitým výškovým reproduktorom
  • 5,5-palcový hliníkový basový reproduktor sa postará o hutné basy
  • Mierne skosená konštrukcia pre lepšiu akustiku
  • Esteticky vydarená konštrukcia z drevenej dyhy
  • Vysoko účinné digitálne zosilnenie triedy D
  • Elektronické krížové meniče a dynamické riadenie na báze DSP
  • Možnosť pripojenia pomocou optických, koaxiálnych, PC a Line In vstupov
  • Súčasťou je diaľkové ovládanie

Reproduktory s vysokým výkonom

Reproduktory EDIFIER S1000W vnesú do vašej domácnosti skvelý zvuk vďaka výkonu až 120 W. Preto sú vhodné napríklad na použitie s vaším TV, alebo gramofónom. Dočkáte sa hutných basov a vyvážených stredov. Titánový kopulovitý výškový reproduktor umožní dosiahnutie plynulej odozvy a skvelého rozptylu. Reproduktory EDIFIER S1000W sú mierne skosené a to preto, aby bola dosiahnutá ešte lepšia akustika. Robustná konštrukcia z luxusnej drevenej dyhy a koženej vložky znižuje nežiaduce rezonancie.

Intuitívne a bezproblémové ovládanie

K dispozícii budete mať aj praktické diaľkové ovládanie na používanie reproduktorov EDIFIER S1000W z pohodlia sedačky. Intuitívne navrhnuté tlačidlá sú umiestnené tak, aby ste ich na ovládači ľahko a rýchlo našli. Na samotných reproduktoroch sú ovládacie prvky na nastavenie basov, výšok a hlasitosti.

Reproduktory EDIFIER S1000W umožnia pohodlné bezdrôtové streamovanie

Reproduktory ľahko pripojíte niekoľkými kliknutiami k vašej domácej WiFi sieti pomocou aplikácie Edifier Home. EDIFIER S1000W umožnia streamovanie hudby z Apple zariadenia vďaka AirPlay 2. Navyše je možné prehrávanie ovládať hlasom prostredníctvom Apple HomePod mini. Reproduktory taktiež spolupracujú s Alexou a aj tu môžete ovládať EDIFIER S1000W svojím hlasom.

Reproduktory vhodné do vášho audio systému

EDIFIER S1000W je možné pridať do vášho existujúceho audio systému na synchronizáciu a počúvanie hudby vo viacerých miestnostiach pomocou Apple AirPlay, Amazon Alexa, či Spotify. Aktívne reproduktory podporujú službu TIDAL Connect na počúvanie hudby v bezstratovej kvalite. Vďaka Bluetooth pripojeniu v špecifikácii 5.0 sa dočkáte stabilného prenosu a nízkej spotreby energie, so širokými možnosťami využitia. Aktívne reproduktory EDIFIER S1000W disponujú viacerými vstupmi, a to optickými, koaxiálnymi, PC a Line In.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia AUX, Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, RCA – Cinch
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.2

Charakteristika

Výkon RMS 120 W
Frekvencia do 40 000 Hz
Počet pásem 2-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Streamovacie služby Spotify, Tidal, Apple Music
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 19,8 cm
Hĺbka 29,5 cm
Výška 34,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 16,77 kg

Určenie

Určenie K počítaču, K TV

Farba

Farba Hnedá
Kód:  EDFg23
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  S1000W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14