Obnoviť stránku

EcoFlow

Firma EcoFlow

EcoFlow – revolúcia v prenosnej eko-energii

EcoFlow je mladá ambiciózna spoločnosť, ktorá sa úzko špecializuje na výrobu prenosných ekologických batériových staníc a príslušenstva. V tomto odvetví sú ich produkty absolútnou výkonnostnou aj dizajnovou špičkou súčasného trhu. Bezkonkurenčnou prednosťou produktov EcoFlow je vysoká rýchlosť dobíjania. Aj centrálu s tou najväčšou kapacitou totiž dobijete zo zásuvky z 0 % na 80 % za obyčajnú hodinu, vďaka patentovanej technológii X-Stream. Nenechajte sa obmedzovať nedostatkom elektriny – s EcoFlow produktmi budete mať energiu na dosah ruky v prírode, na cestách, pri práci, alebo pri výpadku prúdu.

EcoFlo batériova centrála

EcoFlow DELTA 1300 s veľkou kapacitou a výkonom

Extrémne silná a tichá batériová centrála EcoFlow DELTA 1300 reprezentuje nový štandard prenosných batériových staníc, ktorý v jednom okamihu dokáže napájať až 11 zariadení. Kapacita 1 260 Wh sľubuje sympatickú životnosť a výkon 1 800 W (s funkciou Surge až 3 300 W) bude stačiť pre širokú škálu bežných spotrebičov. K dispozícii sú rozhrania USB-A, USB-C, AC zásuvka, alebo zásuvka na autokonektor. EcoFlow DELTA 1300 vám príde vhod na cesty karavanom, alebo na napájanie fotovybavenia.

Zo série EcoFlow RIVER 600 si každý vyberie

Zariadenie série EcoFlow 600 ponúka až niekoľko setupov a modulárny dizajn. Z klasickej stanice RIVER 600 môžete pripojením prídavného batériového modulu vytvoriť RIVER 600 MAX a zdvojnásobiť tak jej kapacitu. Ak potrebujete ešte viac energie, potom vám výborne poslúži EcoFlow RIVER 600 PRO. Všetky tieto stanice sú pri prevádzke tiché, ponúkajú silný, spoľahlivý výkon a dajú sa úplne ovládať pomocou mobilnej aplikácie. Technológia X-Boost umožňuje inteligentne a úsporne poháňať aj náročnejšie spotrebiče.

EcoFlow nabijacia stanica
EcoFlow powerbanka

EcoFlow RIVER Bank – ideálne riešenie na cestovanie naľahko

Malá a ľahká, ale aj napriek tomu výkonná. Aj takýmito slovami by sa dala opísať štýlová EcoFlow powerbanka RIVER Bank. Tú si vďaka optimálne zvolenej kapacite 94 Wh môžete vziať napríklad aj na palubu lietadla a zmestí sa bez problémov do príručnej batožiny. Okrem veľkého, prehľadného displeja určite oceníte porty USB-C i USB-A, alebo hornú plochu určenú na bezdrôtové nabíjanie. Funkciou rozširujúceho USB hubu vám potom EcoFlow RIVER Bank pomôže, ak potrebujete pri práci viac slotov.

Spresniť parametre
40 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02