Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EcoFlow RIVER Max

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EcoFlow RIVER Max

Ľahkú multifunkčnú a jednoducho použiteľnú nabíjaciu stanicu EcoFlow RIVER Max využijete pri kempovaní, outdoorových aktivitách, ale aj vo výrobe alebo ako zdroj elektrickej energie pre zdravotnícke prístroje. Vyznačuje sa vysokou kapacitou 160 000 mAh a niekoľkými možnosťami nabíjania. EcoFlow RIVER Max zvládne viac ako 500 nabíjacích cyklov pri zachovaní minimálne 80 % kapacity batérií. Stanica je vybavená 12 praktickými výstupmi a veľkým prehľadným displejom.


Kľúčové vlastnosti nabíjacej stanice EcoFlow RIVER Max

  • EcoFlow RIVER Max – perfektné riešenie pre outdoorové aktivity aj pracovné nasadenie
  • Kapacita 576 Wh, možnosť zvýšenia na 576 Wh prídavným modulom
  • Výkon 600 W, možnosť zvýšenia na 1 200 W s technológiou X-boost
  • Ponuka 12 výstupov vrátane USB-C s výkonom 100 W
  • Nabíjanie zo siete, solárnym panelom aj z autozásuvky
  • Technológia umožňujúca rýchle nabíjanie – na 80 % kapacity do 1 hodiny
  • Ovládanie manuálne alebo mobilnou aplikáciou
  • Životnosť 500 nabíjacích cyklov
  • Prídavný modul akumulátora, nabíjacie káble a DC5521 kábel súčasťou balenia

Úžasne rýchle nabíjanie stanice EcoFlow RIVER Max

Technológia X-stream je najrýchlejšou technológiou nabíjania na trhu a dokáže doplniť kapacitu EcoFlow RIVER Max z 0 na 80 % za obyčajnú hodinu.  Ďalšou možnosťou je využitie solárnej energie – River 600 možno vďaka patentovanej technológii EcoFlow MPPT nabiť pri priaznivom slnečnom svite solárnymi panelmi s výkonom až 200 W za dve hodiny. Stanica je kompatibilná s väčšinou solárnych panelov na trhu. Nabíjanie je tiež možné pomocou autozásuvky.


EcoFlow RIVER Max si poradí aj s výkonnými spotrebičmi

Inovatívna technológia X-boost dokáže znížiť napätie tak, že EcoFlow RIVER Max umožní bezproblémové používanie aj náročných zariadení s vysokým príkonom až 1 200 W. Napájať tak môžete napríklad platničkový varič alebo rýchlovarnú kanvicu pri zachovaní absolútne bezpečnej prevádzky.


Mnoho užitočných výstupov a prepracované ovládanie

S EcoFlow RIVER 600 MAX môžete nabíjať až 12 zariadení súčasne. Medzi výstupmi nájdete napr. AC zásuvky, USB-A (2,4 A/5 V), USB-A s podporou Fast Charge (28 W), USB-C s výkonom až 100 W a autozásuvku. Nabíjaciu stanicu EcoFlow RIVER Max je možné ovládať manuálne pomocou tlačidiel, k dispozícii aj bezdrôtové diaľkové ovládanie. Vďaka mobilnej aplikácii EcoFlow budete mať informácie o stave nabíjacej stanice, možnostiach nabíjania a ovládací panel funkcie X-boost.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 7 700 g

Rozmery

Výška 28,8 cm
Šírka 18,5 cm
Hĺbka 25,3 cm

Vstupy a výstupy

Vstupy DC5521, XT60 DC
Výstupy 230V zásuvka, 12V zásuvka (CL), USB-A (QC), USB-A, USB-C
Počet zásuviek 230 V 2 ×
Počet zásuviek 12 V (CL) 1 ×
Počet USB portov 4 ×

Batéria

Kapacita 576 Wh
Typ Li-Ion

Nabíjanie

Max. výkon 600 W
Nabíjací výkon zo solárneho panelu 200 W
Výstupné napätie 230 V

Vlastnosti

Vlastnosti Nabíjanie solárnym panelom, LCD displej, Prepäťová ochrana, Poistka proti prehriatiu, Možnosť pripojenia externej batérie
Obsah balenia Nabíjací kábel AC, Nabíjací kábel DC (do auta), Kábel k solárnemu panelu (XT60 - MC4), Nabíjací kábel do auta (XT60 - CL), Používateľská príručka
Kód:  EF01D012
Produktové číslo:  4897082662976

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02