Obnoviť stránku

DENON

Denón

Denon – maximálny zážitok z hudby a filmov

Audio produkty, v ktorých sa premieta vášeň, umenie aj inovatívne technológie – to je Denon. Domáce kiná, soundbary, či sieťové prehrávače Denon vždy ponúkajú skvelý výkon, elegantné spracovanie, ale aj jednoduchú obsluhu a praktické funkcie. Medzi technologické novinky patrí unikátny systém Denon HEOS, umožňujúci bezdrôtové streamovanie, alebo hlasové ovládanie cez AirPlay, Amazon Alexa aj Google Assistant. Ponuku Denon rozširujú od roku 2017 reproduktory a soundbary Polk.

Receiver Denon

Soundbary a AV receivery Denon

Receivery Denon prinášajú perfektný priestorový zvuk a rozlíšenie videa až v 4K Ultra HD. O 3D zvuk sa starajú najmodernejšie audio kodeky Dolby Atmos, Auro 3D a DTS:X. Receivery Denon HEOS z roku 2018 a novšie sa pýšia dnes stále hľadanejším gramofónovým vstupom. Soundbary Denon majú zase mimoriadny výkon a elegantne ozvučia každý TV. Váš audiovizuálny zážitok ešte umocníte jedným z bezdrôtových subwooferov, ktoré je možné navyše ovládať hlasom cez Amazon Alexu.

Multiroom produkty a reproduktory Denon Home

Bezdrôtové reproduktory Denon v sebe ukrývajú špičkové zosilňovače a meniče, čo je základ pre pohlcujúci zážitok z hudby. Niektorým nechýba odolnosť proti vlhkosti a striekajúcej vode a možnosť streamovať hudbu takmer z každého dostupného zdroja, vrátane NAS úložiska, flashdisku, alebo napríklad Spotify. Reproduktory Denon Home skvele ozvučia aj veľké miestnosti. Funkcia HEOS navyše umožňuje prepojiť reproduktory naprieč všetkými miestnosťami a vytvoriť skutočný multiroom hudobný systém.

Denon HEOS
Sieťový prehrávač Denon

HiFi komponenty a sieťové prehrávače Denon

Sieťový prehrávač Denon prehrá hudbu z vašej zbierky, ale aj z internetových rádií ako Tidal, Deezer, alebo Spotify. Zosilňovače Denon používajú vlastné patentované technológie na spracovanie zvuku a špičkové D/A prevodníky. Ponúkajú tak čistý zvuk v Hi-Res kvalite a široké možnosti streamovania. Vaše vinylové platne vo vysokej kvalite prehrá gramofón Denon. Mikro a mini systémy zase zaručia špičkovú kvalitu, ktorá zdvihne zo stoličky aj skutočných audiofilov a fajnšmekrov.

Spresniť parametre
73 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17