Obnoviť stránku

DENON Home SB550 Black

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
498,90 €

DENON Home SB550 Black

Soundbar Denon Home SB550 Black je špičkový zvukový projektor, ktorý vám poskytne vysoko kvalitný zvuk v každej situácii. Vďaka 110 rokom skúseností dokáže spoločnosť Denon sprostredkovať presvedčivé akustické podanie. Precízne spracovaný soundbar Denon Home SB550 Black podporuje 3D priestorový zvuk Dolby Atmos a DTS:X. Bez problémov ho možno párovať s ďalšími produktmi zo série Denon Home a produktmi s integrovanou funkciou HEOS Built-in, vďaka čomu získate vysoko kvalitné ozvučenie celej domácnosti. Aj cez svoj vysoký výkon má soundbar Denon Home SB550 Black kompaktné rozmery a poteší vás tiež elegantný dizajn v čiernej farbe.

Elegantný dizajn soundbaru Denon Home SB550 Black

Vďaka elegantnému spracovaniu sa soundbar Denon Home SB550 Black stane skvelým dizajnovým doplnkom každej miestnosti. Soundbar Denon Home SB550 Black má kompaktné rozmery s veľkosťou základne len 65 cm, takže aj napriek svojmu vysokému výkonu nezaberá zbytočne veľa priestoru.

Soundbar Denon Home SB550 Black s priestorovým zvukom Dolby Atmos a DTS:X

Soundbar Denon Home SB550 Black podporuje 3D priestorový zvuk Dolby Atmos a DTS:X, ktorý zaistí špičkové ozvučenie domáceho kina. Zvukový projektor Denon Home 550 disponuje 6 meničmi na úrovni kino kvality, vďaka čomu urobí zo sledovania vášho obľúbeného filmu nezabudnuteľný zážitok.

Neobmedzené prehrávanie hudby

Veľkou výhodou soundbaru Denon Home SB550 Black sú zabudované hudobné služby. K dispozícii je napríklad Spotify Free aj Premium, Amazon Music HD a mnoho ďalších. Stačí využiť Wi-Fi, AirPlay 2 i Bluetooth a okamžite získate prístup k vašim obľúbeným službám. Bez problému možno prehrávať súbory vo vysokom rozlíšení vrátane 192 kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC a DSD 2.8/5.6 MHz.

Intuitívne ovládanie soundnaru Denon Home SB550 Black

Soundbar Denon Home SB550 Black vás poteší jednoduchým ovládaním. Po priblížení ruky dôjde k rozsvieteniu ovládacieho panelu na tele reproduktora, takže môžete ľahko a rýchlo regulovať hlasitosť prehrávaného zvuku, spustiť či zastaviť prehrávanie, preskočiť skladbu alebo sa vrátiť na jej začiatok.

Soundbar Denon Home SB550 Black s HEOS Built-in

Vďaka funkcií HEOS Built-in možno prostredníctvom soundbaru Denon Home SB550 Black ozvučiť každú miestnosť v domácnosti samostatne. Môžete ho totiž pohodlne prepojiť s ďalšími reproduktormi značky Denon či zvukovými projektormi aj ďalšími kompatibilnými zariadeniami. HEOS Bulit-in sa tak postará o precízne viac zónové ozvučenie priestoru v každej situácii.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay
USB 1 ×

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC, S HDCP 2.2, S HDR
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, DTS: X
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 65 cm
Hĺbka 12 cm
Výška 7,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,3 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
3,5 mm jack 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  JD232l5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DENONHOMESB550E2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07