Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

De'Longhi

S produktmi De'Longhi je každý deň lepší

Vďaka produktom De'Longhi sa váš domov stane miestom plným nezabudnuteľných okamihov spojených s vynikajúcou chuťou. Už od roku 1974 vytvára spoločnosť De'Longhi inovatívne produkty, ktoré kombinujú technológiu, dizajn a výnimočnú kvalitu. V portfóliu značky nájdete nielen svetoznáme kávovary radu Magnifica, Dinamica či PrimaDonna, ale aj pákové kávovary, dizajnové raňajkové kolekcie, príslušenstvo ku kávovarom a ďalšie produkty spríjemňujúce každodenný život.

Plnoautomatické kávovary De'Longhi

Plnoautomatické kávovary De'Longhi – od zrnka po šálku

Plnoautomatický kávovar De'Longhi prináša jedinečný pôžitok z kávy. Kónické oceľové mlynčeky zaistia jemné a rovnomerné namletie kávových zŕn, a tým aj dokonalú chuť. O zamatovo našľahanú penu sa postará automatický LatteCrema systém. Využite nekonečnú personalizáciu a prípravu jedným stlačením a vychutnajte si exkluzívne nápoje, ako je ľadová káva, horúca čokoláda, cortado alebo karafa kávy. Niektoré kávovary je možné ovládať pomocou mobilnej aplikácie, v ktorej nájdete užitočné tipy a rady, ako sa o De'Longhi kávovar starať.

Pákové kávovary De'Longhi La Specialista

S kávovarom La Specialista si užijete celý proces tradičnej prípravy kávy. Inovatívne technológie kávovaru zaistia dokonalé výsledky v šálke, zatiaľ čo vy máte čas si vychutnať perfektne pripravenú kávu. Pomocou parnej trysky „My LatteArt“ našľaháte dokonalú mliečnu penu pre vaše obľúbené nápoje, ako je intenzívny flat white alebo krémové cappuccino. Milovníci čiernej kávy si môžu vybrať z prednastavených receptov: espresso, americano alebo káva.

Pákové kávovary La Specialista
Dizajnové raňajkové kolekcie De' Longhi

Dizajnové raňajkové kolekcie De'Longhi

Oživte svoju kuchyňu raňajkovou kolekciou De'Longhi, ktorá bude patriť k dizajnovým kúskom vašej kuchyne. Lahodné a chrumkavé toasty, presne tak ako ich máte radi, vám hravo pripraví hriankovač z radu Brillante, Argento, Distinta či hriankovač z retro kolekcie Icona Vintage. Chrumkavé toasty sa však nezaobídu bez chutného čaju, s ktorého prípravou vám pomôže dizajnová rýchlovarná kanvica v rovnomenných radoch. Raňajkové kolekcie De'Longhi sú vyjadrením nášho záväzku v oblasti dizajnu a štýlu.

Starostlivosť o kávovar De'Longhi

Príslušenstvo ku kávovarom De'Longhi pomôže nielen z hľadiska pravidelnej údržby, ale taktiež môže zvýšiť pôžitok z pripravenej kávy. Pravidelná údržba kávovaru ovplyvní a predĺži jeho životnosť a pomáha predchádzať poruchám. Poháre, káva a ďalšie doplnky De'Longhi zlepšia samotný pôžitok z perfektne pripravenej kávy. 

Starostlivosť o kávovar De' Longhi
De'Longhi gril

Varenie so spotrebičmi De'Longhi ušetrí váš čas

Kuchynské spotrebiče De'Longhi sú výnimočné nielen pre svoj výkon, ale aj pre nevšedné riešenia, ktoré umožňujú vychutnávať si ich používanie s radosťou. O prípravu perfektných chrumkavých pochúťok sa postará nadčasová fritéza De'Longhi, ktorej hlavnou prednosťou je príprava pokrmov bez zápachu. Medzi ďalších pomocníkov patrí multifunkčný hrniec a gril De'Longhi, vďaka ktorým je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. A čo viac, ušetria váš drahocenný čas. 

Spresniť parametre
170 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16