Obnoviť stránku

De'Longhi FS6055

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi FS6055

Fritézu ocenia predovšetkým početnejšie domácnosti alebo viacčlenné rodiny. V jednej várke pripravíte až 1,5 kg do chrumkava usmažených šťavnatých rezňov. Kapacita oleja je 2,4 l. Nastaviteľný termostat 150 až do 190 °C na nastavenie najvhodnejšej teploty na prípravu rýb, mäsa a zeleniny! S touto praktickou novinkou si fritézu zamilujete. Výkon 1 800 W je dostatočný na to, aby fritéza zvládla všetko, čo od nej požadujete.

Vyprážanie bez zápachu a s kontrolou

  • Prehľad o stave varenia bez otvorenia vďaka praktickému okienku
  • S kontrolkou indikujúcou pripravenosť na varenie vždy viete, kedy je ten správny čas
  • Stop zápachu! Prateľný a vyberateľný filter
  • Tlačidlo automatického uvoľnenia veka
  • Po práci do umývačky! Veko a kôš.

Rýchle a jednoduché vypúšťanie oleja

Vypustenie oleja nebolo nikdy jednoduchšie. S Easy Clean systémom na vypúšťanie oleja stačí nastaviť vypúšťaciu hadicu a olej ľahko vytečie.

Bezpečnosť nadovšetko

Hoci, to vo fritéze vrie, vďaka cirkulácii vzduchu zostávajú vonkajšie steny fritézy chladné na dotyk. Protišmykové nohy zabránia nechcenému a nebezpečnému pohybu po kuchynskej linke.

 
Kód:  DLFR004
Produktové číslo:  0125054704
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07