Obnoviť stránku

DéLonghi BG 500 C

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi BG 500 C

Stolový elektrický gril Délonghi BG 500 C s veľkou keramickou platničkou a šikovným rozdelením grilovacej plochy - 2/3 rebrovaná plocha a 1/3 hladká plocha. Hladká platnička je ideálna na zdravé grilovanie zeleniny, výbornej slaniny a vajec, omelety či grilovaného syra. Rebrovaná platnička sa zase viac hodí na prípravu mäsa aj rýb. Keramická vrstva na platničkách zaisťuje vysokú odolnosť proti poškriabaniu a dlhú životnosť.
Platnička je tvarovaná v tvare písmena V, čo umožňuje ľahký odtok prebytočného tuku, ktorý sa sústreďuje vo vstavanej a vyberateľnej nádobke, ktorú je možné umývať aj v umývačke. Samozrejmosťou je nastaviteľný termostat či bezpečnostný vypínač. Pevnú pozíciu na stole zaistia protišmykové nožičky.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká grilovacia plocha 40 × 30 cm
  • Povrch v tvare "V"
  • 5 mm hlboké rebrá
  • Vstavaná a vyberateľná nádobka
  • Nastaviteľný a vyberateľný termostat
  • Príkon 2000 W
Kód:  JQ706f
Produktové číslo:  BG 500 C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04