Obnoviť stránku

Dell Inspiron One 2350 Touch

4,0 5 hodnotení

Dell Inspiron One 2350 Touch

Multimediálny All-In-One počítač, ktorý je svojou hrúbkou necelého pol palca (menej ako 12,7 mm) najtenším počítačom na svete s uhlopriečkou 23". Tento Inspiron eliminuje množstvo káblov potrebných na zapojenie na jediný napájací a tým šetrí drahocenné miesto na pracovnej ploche. Chytro sú umiestnené porty, ktoré sú zabudované do podstavca, takže je koniec káblom visiacim z monitora.

Povrch je z leštenej a postriebrenej kombinácie hliníka a ocele, vďaka čomu sa stane pozornosť priťahujúcim prvkom v akomkoľvek interiéri. Multidotykový displej s Full HD (1920 x 1080) rozlíšením ponúka na ploche s uhlopriečkou 23" dostatok miesta pre prezentáciu fotografíí alebo prehrávanie videa.

Dokonalá ohybnosť

Flexibilné rameno, ktoré tvorí spojovací článok medzi monitorom a podstavcom celého zariadenia je nastaviteľný v rozsahu 90°. Možno teda presne podľa potrieb nastaviť sklopenie displeja od horizontálnej polohy až po pozíciu, ktorá je rovnobežná s rovinou stola.

Výkon napriek úzkemu profilu

Málokto by mohol očakávať, že v takto štíhlom tele sa môže nachádzať výkonný hardvér. Opak je ale pravdou. Použitím komponentov so spotrebou nižšou, než u bežných komponentov do stolových počítačoch je znamením úspornej prevádzky, nie však na úkor výkonu. Inspiron One 2350 je postavený na platforme Intel a srdcom je štvorjadrový procesor Core i7, ktorý tiká na frekvencii až 3,4 GHz. K tomu 12 GB operačnej pamäte a grafika AMD Radeon HD8690M je dosť slušný výkon pre multimediálne aplikácie a hranie hier. Ako úložisko tu figuruje kombinácia rýchleho SSD Intel s kapacitou 32 GB a HDD, na ktorom sa nachádza 1 TB miesta pre vaše dáta.

Windows 8.1

Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 64bit je plný inovácií. Intuitívne grafické prostredie Metro skvele využíva dotykový displej a značne spríjemňuje používanie aj nastavenie systému. Základná obrazovka tvorená dlaždicami je užívateľsky veľmi prispôsobiteľná a nájdete na nej veľa užitočných informácií typu počasie, prichádzajúca emailová pošta, obrázky či aktuálne správy vo svete. Pokročilá optimalizácia a dlhé roky vývoja sa podpísali na bezproblémovom chode systému bez nepríjemných zášklbov či spomalení.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 23 " (58,42 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Frekvencia procesora 2,4 GHz (2 400 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Max TDP 47 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 8690A

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

Základná doska

Socket Intel 946

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Webová kamera, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 12 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 418,86 mm
Výška 569 mm
Hĺbka 241 mm
Hmotnosť 7,25 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Dell Inspiron
Kód:  TD150kr
Produktové číslo:  D-2350-N2-111K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06