Obnoviť stránku

CURAPROX

Curaprox

CURAPROX: Špecialista na dentálnu starostlivosť

CURAPROX je švajčiarsky profesionál na každodennú dentálnu hygienu. V spolupráci s odborníkmi sa CURAPROX podieľa na vývoji dentálnych pomôcok, ktoré pomáhajú udržiavať ústa, zuby aj ďasná v perfektne čistom a dokonalom stave. Vyberať si môžete zo širokej škály zubných pást, ústnych vôd, kefiek a ďalších pomôcok CURAPROX, ktoré boli navrhnuté s dôrazom na prvotriednu kvalitu a jedinečný dizajn.

Zubné kefky Curaprox

CURAPROX kefky na zuby

Čistenie chrupu so zubnými kefkami CURAPROX je mimoriadne jednoduché, efektívne a šetrné k ďasnám aj zubnej sklovine. V ponuke nájdete CURAPROX kefky pre dospelých a deti, ktoré možno vyberať na základe farebného vyhotovenia a tvrdosti štetín. Zubné kefky CURAPROX vynikajú kompaktnou hlavicou a patentovanými husto vysadenými a rovnomerne strihanými štetinami CUREN s vysokou odolnosťou na šetrné a účinné čistenie zubov.

CURAPROX medzizubné kefky

CURAPROX medzizubné kefky sú dôležitým doplnkom pri každodennom čistení zubov. Slúžia na šetrné a vysoko efektívne dočisťovanie medzizubných priestorov, do ktorých sa bežná kefka nedostane. Medzizubné kefky CURAPROX napomáhajú udržiavať chrup v perfektnom stave, znižujú riziko tvorby zubného kazu, chránia pred utváraním zubného kameňa aj vznikom zápalu ďasien. Vyberať si môžete na základe veľkosti, priemeru kefky aj vyhotovenia.

Medzizubné kefky Curaprox
Spresniť parametre
94 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17