Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CURAPROX CTC 202

4,9 68 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,40 €

CURAPROX CTC 202

Škrabka na jazyk CURAPROX – Minimalizuje zápach z úst

CURAPROX je jednotkou v starostlivosti o ústnu hygienu. Tentokrát vám prináša škrabku na jazyk, vďaka ktorej šetrne, ale účinne odstránite nepríjemný povlak. Baktérie spôsobujúce zápach z úst sa nachádzajú aj na jazyku, a tak by sa mala škrabka stať každodenným pomocníkom v starostlivosti o ústnu dutinu. Škrabka je dvojčepeľová a vďaka zaobleným hranám minimalizuje dáviaci efekt.

Kľúčové vlastnosti škrabky na jazyk CURAPROX CTC 202, dvojitá

  • Škrabka na jazyk CURAPROX účinne odstraňuje povlak z jazyka
  • Minimalizuje zápach z úst
  • Predchádza vzniku zubného kazu
  • Škrabka Curaprox je dvojčepeľová
  • Zaoblené hrany nespôsobujú dáviaci efekt
  • Farebný variant nie je možné vopred zvoliť

Zaoblené hrany škrabky CURAPROX CTC 202 nespôsobujú dáviaci efekt

Škrabka na jazyk CURAPROX CTC 202 sa postará o svieži dych už len za 2 sekundy. Rozdiel nebude vidieť, ale bude cítiť! Škrabka je navrhnutá tak, aby znížila riziko pocitu nevoľnosti.

Škrabka na jazyk Curaprox je dvojčepeľová

Baktérie, ktoré sa hromadia na našom jazyku spôsobujú nepríjemný dych. Pomocou škrabky na jazyk CURAPROX CTC 202 všetky tieto baktérie odstránite. Škrabka na jazyk sa vyrába s jednou, alebo dvoma planžetami. Sami si tak vyberiete tú, ktorá vám bude viac vyhovovať.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  ZUB451
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7612412200027
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14