Obnoviť stránku

Corsair SF450

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair SF450

Americká spoločnosť Corsair je povestná svojimi špičkovými produktmi, medzi uznávaného výrobcu patrí aj v oblasti počítačových zdrojov. Obzvlášť ak ide o model s certifikáciou 80 Plus Gold, ktorá zaručuje až 90 % účinnosť. Rovnako ako ostatné moderné zdroje Corsair, je tento zdroj postavený z kvalitných súčiastok a japonských kondenzátorov, vďaka čomu dodáva zaručene stabilný a trvalý výkon. Japonské kondenzátory sú dimenzované až na 105° C, takže vás podržia aj v tých najnáročnejších situáciách.

Zdroj je vďaka formátu SFX predurčený na použitie do veľmi malých počítačov, kde je napriek tomu kladený dôraz na výkon. Je možné aj použitie v ATX skriniach, v takom prípade je potrebné dokúpiť originálnu redukciu SFX na ATX.

Kľúčové vlastnosti

  • Precízne vyrobený zdroj s patričnou spoľahlivosťou pre najmenšie počítače
  • Efektívne využívanie elektrickej energie - certifikácia 80 Plus Gold
  • Tiché aj výkonné chladenie 92 mm ventilátorom
  • Modulárna kabeláž

Efektívny výkon

Efektívny návrh SF série znamená minimálny prebytok tepla a vďaka Zero RPM režimu sa ventilátor nemusí točiť pri nízkom až strednom zaťažení. Špeciálne navrhnutý ventilátor s priemerom 92 mm má optimalizovaný profil čepele pre nízke turbulencie vzduchu a takmer nepočuteľnú prevádzku aj pri maximálnej rýchlosti. Otáčky sú samozrejme regulované podľa teploty a záťaže zdroja.

Modulárne prevedenie

Ploché káble sú plne modulárne, takže si môžete zapojiť iba tie, ktoré použijete. Vďaka tomu ušetríte miesto v skrini a napomôžete lepšiemu prúdeniu vzduchu a tým pádom aj nižším teplotám. Samozrejme spojenie "modulárny zdroj" je tu dotiahnuté k dokonalosti a užívateľ má voľbu aj pri rozvrhnutí +12 V vetvách, buď môžete napájať komponenty z jednej extra silnej vetvy, alebo z niekoľkých nezávislých vetiev.

Maximálny prúdový odber:
+3,3 V / 15 A
+5 V / 20 A
+12 V / 37,5 A
-12 V / 0,3 A
+5 VSB / 2,5 A

 

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 450 W
Formát SFX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Gold

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 100 mm (10 cm)
Výška 63 mm (6,3 cm)
Hĺbka 125 mm (12,5 cm)
Hmotnosť 0,86 kg (860 g)
Kód:  UY006t4a
Produktové číslo:  CP-9020104-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11