Obnoviť stránku

Corsair

Corsair – keď na výkone záleží

Americká spoločnosť Corsair je špičkovým výrobcom vysoko kvalitného herného príslušenstva a počítačových komponentov. Ponúka kompletné vybavenie pre profesionálnych hráčov, je priekopníkom na trhu s modulmi DRAM a patrí medzi popredných výrobcov ATX počítačových zdrojov. Obľúbené sú klávesnice vrátane tých mechanických, herné myši alebo headsety pre dokonalý herný zážitok. Nechýbajú ani ďalšie počítačové komponenty, ako SSD disky, chladenie či PC skrine.

Posuňte svoje herné hranice s príslušenstvom Corsair

So značkou Corsair predvediete v hernom svete tie najlepšie výkony. Mechanické klávesnice Corsair K70 vynikajú vysoko odolnými tlačidlami, ktoré registrujú dotyk už po milimetrovom stlačení, zatiaľ čo hráča FPS hier určite zaujmú myši Corsair Ironclaw RGB s chirurgicky presným senzorom PMW3391 a legendárnymi snímačmi Omron Switch. Pre dokonalý pôžitok sú v ponuke aj herné slúchadlá Corsair, s ktorými neprepočujete žiadny zvuk.

PC komponenty Corsair vás presvedčia svojou spoľahlivosťou

Počítačové zdroje Corsair vynikajú tichým chodom, maximálnou spoľahlivosťou a vysokou účinnosťou až 80 PLUS Platinum. V závislosti od modelu ponúknu stabilný výkon 1 200 W, ktoré s prehľadom nasýti aj top herné zostavy. Pri vybraných modeloch je samozrejmosťou podpora tepelnej regulácie otáčok, pri väčšine potom ochrana proti prepätiu, skratu či prehriatiu. V ponuke nájdete aj atraktívne PC skrine s podporou vodného chladenia alebo počítačové ventilátory s tichým chodom.

Pamäte RAM značky Corsair poskytnú maximálny výkon

S pamäťovými modulmi Corsair DRAM pocítite rýchlosť na vlastnej koži. Najnovšie operačné pamäte typu DDR4 Corsair Vengeance prinášajú ešte vyšší výkon, a to pri menšej spotrebe. Najmä profesionálni hráči ocenia možnosť pretaktovania pamätí alebo dizajnové RGB podsvietenie. Pre stolné počítače sú k dispozícii pamäte s kapacitou až 2× 32 GB, pre notebooky až 2× 8 GB.

Spresniť parametre
634 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18