Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Corsair RM850i

4,9 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair RM850i

Americká spoločnosť Corsair je povestná svojimi špičkovými produktmi, medzi uznávaného výrobcu patrí aj v oblasti ATX počítačových zdrojov. Obzvlášť ak ide o model s certifikáciou 80 Plus Gold, ktorá zaručuje až 92% účinnosť. Rovnako ako všetky zdroje z radu RMI je tento zdroj postavený z kvalitných súčiastok a japonských kondenzátorov, vďaka čomu dodáva zaručene stabilný a trvalý výkon. Kondenzátory sú dimenzované až na 105 °C, takže vás podrží aj v tých najnáročnejších situáciách.

Efektívny výkon

Efektívny návrh RMi série znamená minimálny prebytok tepla a vďaka Zero RPM režimu sa ventilátor nemusí točiť pri nízkom až strednom zaťažení. Špeciálne navrhnutý ventilátor s priemerom 135 mm má optimalizovaný profil čepele pre nízke turbulencie vzduchu a takmer nepočuteľnú prevádzku aj pri maximálnej rýchlosti. Otáčky sú samozrejme regulované podľa teploty a záťaže zdroje.

Modulárne prevedenie

Ploché káble sú plne modulárne, takže si môžete zapojiť len tie, ktoré použijete. Vďaka tomu ušetríte miesto v skrini a napomôžete lepšiemu prúdenie vzduchu a tým pádom aj nižším teplotám. Ovšem spojenie "modulárny zdroj" je tu dotiahnuté k dokonalosti a užívateľ má voľbu aj pri rozvrhnutí + 12V vetiev, buď môžete napájať komponenty z jednej extra silnej vetvy, alebo z niekoľkých nezávislých vetiev.

Na váš rozkaz

Corsair Link Digital je zbrusu nové rozhranie, ktoré vám prináša úplnú nadvládu nad vaším zdrojom. Umožňuje sledovať napätie a prúdy na jednotlivých vetvách, príkon a výkon zdroja, aktuálnu účinnosť, teplotu a mnoho ďalšieho. Samozrejmosťou je aj možnosť ovládania ventilátora.

Maximálný prúdový odber:
+3,3 V / 25 A
+5 V / 25 A
+12 V / 70,8 A
-12 V / 0,8 A
+5 Vsb / 3 A

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 850 W
Formát ATX
Modulárnosť Plne

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Pasívne chladenie, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Gold

Konektory

Konektory ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin/6+2pin 6ks
Počet Serial ATA 15-pin 10×
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 180 mm (18 cm)
Hmotnosť 1,98 kg (1 980 g)
Kód:  UY006s5b
Produktové číslo:  CP-9020083-EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01