Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Corsair HX850i

4,7 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair HX850i


Corsair HX850i sa chváli vysokou účinnosťou až 92%. Zdroj je určený pre užívateľov, ktorí vyžadujú vysoký výkon a perfektnú kvalitu prevedenia, ale pritom za menšie množstvo peňazí. Využijete ho pre napájanie náročných počítačových zostáv s viacjadrovými procesormi a výkonnými grafickými kartami.


Zdroj je plne pod vašou kontrolou

Corsair HX850i môžete s dodávaným káblom pripojiť priamo do portu USB na vašej základnej doske. Potom už stačí len stiahnuť a nainštalovať softvér Corsair Link Dashboard a okamžite získate jedinečné schopnosti monitorovanie a ovládanie. Sledovať možno výkonový vstup a výstup, účinnosť, rýchlosť ventilátora a internú teplotu - všetko priamo z aplikácie pre operačný systém Microsoft Windows. Ak ste však pokročilejší užívateľ, môžete sa pustiť aj do nastavenia a úprav rýchlostných profilov ventilátora alebo ďalších volieb.

Provedení je zcela bez kompromisů

Prevedenie je úplne bez kompromisov


Corsair HX850i disponuje certifikáciou 80 Plus Platinum. To znamená, že spotrebuje menej elektrickej energie a vyžaruje oveľa menej odpadového tepla. Vďaka tomu nielen, že môžete v dlhodobom horizonte ušetriť svoju peňaženku, ale zároveň spoľahlivými dodávkami energie predĺžiť životnosť napájaných komponentov. Extrémne vysoká účinnosť prináša ešte jednu významnú výhodu - tichú prevádzku. Ventilátor s tepelnou reguláciou otáčok sa pri nízkom zaťažení netočí dokonca vôbec, čo je skvelá správa pre všetkých milovníkov ticha.


Přípojná místa pro kableáž

Prípojné miesta pre kabeláž

Modulárna kabeláž dotiahnutá k maximálnej spokojnosti

Kompletná modularita zdroja znamená, že nemusíte mať v skrini žiadny kábel, ktorý aktuálne nevyužívate. Odnímateľné káble navyše zaujmú na prvý pohľad svojim tenkým profilom maximálne uľahčujúcim ich skrytie za základnú dosku. Výsledkom je oveľa lepšia vnútorná organizácia skrine a neporovnateľne efektívnejšie chladenie.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Výkon a formát

Výkon 850 W
Formát ATX
Verzia ATX 2.4
Modulárnosť Plne

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Platinum

Konektory

Konektory ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin/6+2pin 6ks
Počet Serial ATA 15-pin 12×
Počet Molex HDD 4-pin 12×
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 180 mm (18 cm)
Kód:  UY006t2
Produktové číslo:  CP-9020073-EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01