Obnoviť stránku

Corsair 450D Obsidian Series čierna s priehľadnou bočnicou

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair 450D Obsidian Series čierna s priehľadnou bočnicou

Elegantná počítačová midi-tower skriňa Corsair 450D z radu Obsidian zaujme na prvý pohľad priehľadnou bočnicou a povrchom tela z brúseného hliníka. Pevné oceľové telo ochráni komponenty a pojme základné dosky všetkých možných veľkostí od ATX až po mini-ITX. Priehľadná bočnica otvára možnosť pre počítačové tunery a nadšencov, aby sa pochválili hardvérovým vybavením.

O tom, že je táto skriňa určená na výkonné zostavy svedčí aj možnosť použiť vodné chladenie namiesto klasických ventilátorov. Optimálny priechod vzduchu vo vnútri skrine napomáhajú usmerňovať už 3 predinštalované ventilátory (2 × 140 mm vpredu a 1 × 120 mm vzadu). Celkovo je však k dispozícii až 8 pozícií, do ktorých môžete pridávať ďalšie vetráky a dosiahnuť tak ešte lepšieho ochladzovania komponentov. Všetky vzduchové prieduchy sú vybavené odnímateľnými prachovými filtrami.

Na čelnom paneli nájdete dvojicu rýchlych USB rozhraní so špecifikáciou 3.0, vedľa ktorých sa nachádza aj štandardný jack konektor pre audio (mikrofón + slúchadlá). Vnútorný priestor skrine je maximálne efektívne využitý, aby nič nebránilo hladkému priechodu vzduchu a preto sú aj pozície pre disky uložené čo najnižšie. Navyše je možné jednotlivé klietky pre disky vybrať a využívať ich tak len toľko, koľko vyžaduje vaša disková výbava.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX), eATX (Extended ATX)
Počet interných 2,5" slotov
Ďalšie vybavenie Podpora SSD (2,5"), Bezskrutková inštalácia

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Priehľadná
Ďalšie vybavenie Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 210 mm (21 cm)
Výška 494 mm (49,4 cm)
Hĺbka 497 mm (49,7 cm)
Hmotnosť 7 kg
Kód:  UY008c6
Produktové číslo:  CC-9011049-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04