Obnoviť stránku

Corsair 16 GB KIT DDR4 2666 MHz CL16 Dominator Platinum

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair 16 GB KIT DDR4 2666 MHz CL16 Dominator Platinum

Značkový kit extrémnych pamäťových modulov CORSAIR Dominator Platinum pre naozajstných fajnšmekrov nesmierneho výkonu a prispôsobenia. Sú určené do stolných počítačov typu pracovných staníc alebo herných strojov, ktoré dokážu využiť štvorkanálové zapojenie pamätí tzv. QuadChannel.
V balení nájdeme štyri pamäte s celkovou kapacitou 16 GB, ktoré pracujú na frekvencii 3 000 MHz (PC4-24000) pri časovaní 16-18-18-35. Podporujú profily XMP 2.0, ktoré vám dovolia na kompatibilných doskách automatické a bezpečné pretaktovanie. Životnosť modulov predlžuje inovatívny pasívny chladič DHX z hliníka s vysokým rebrovaním, ktoré perfektne odvádza všetko zvyškové teplo a poskytuje vynikajúcu stabilitu aj pri pretaktovaní modulov.
Módnou novinkou je technológia Corsair Link, s ktorou môžete ľahko monitorovať teplotu či meniť osvetlenie. Stačí riadiaca jednotka Corsair Link Commander pripojená k vnútornému USB a budete mať úplný prehľad o kompatibilných komponentoch. Odhalíte zle odvetranú skriňu či príliš vysoké nataktovanie a následnú nestabilitu pri vyšších teplotách. Systém možno doplniť o jednotku na ovládanie až 5 ventilátorov alebo na detailné zbieranie informácií z 3 teplotných senzorov. Tento systém počíta s podporou produktov ako sú skrine, zdroje, panely na ovládanie a chladiče vrátane vodnej pumpy Corsair Hydro s reguláciou.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Quad-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 666 MHz
Časovanie CL16

Rozhranie

Napätie 1,2 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, XMP
Kód:  DO715e1
Produktové číslo:  CMD16GX4M4A2666C16

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13