Obnoviť stránku

Concept RK4120

4,4 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
42,90 €

Concept RK4120

Regulácia teploty

Farebné podsvietenie

Prehľadné ovládanie

Elegantný vzhľad

Rýchlovarná kanvica Concept RK4120 sa stane neprehliadnuteľným doplnkom vašej kuchyne, pretože je vyrobená z jedinečného brúseného skla. Jej objem je celých 1,7 litra, čo vám umožní pripraviť si až 7 šálok obľúbeného nápoja.Kanvicu Concept RK4120 si určite zamilujete aj vďaka farebnému podsvieteniu, ktoré závisí od vami zvolenej teploty a aktivuje sa zapnutím.

Regulácia teploty

Jedinečnosť kanvice Concept RK4120 spočíva v možnosti regulovať si teplotu podľa svojho uváženia, a to v rozmedzí 50 –100 °C. Tlačidlo sa nachádza na hornej časti rukoväte. Rýchlovarná kanvica disponuje funkciou Keep Warm, vďaka ktorej dokáže udržať teplotu vody.

Farebné podsvietenie

Kanvica Concept RK4120 svieti piatimi farbami, ktoré sa nastavia podľa zvolenej teploty.
50 °C (zelené podsvietenie) – detské kaše, nápoje pre deti
70 °C (modré podsvietenie) – zelený čaj
80 °C (fialové podsvietenie) – žltý, biely a polozelený čaj
90 °C (žlté podsvietenie) – instantná káva
100 °C (červenépodsvietenie) – čierne, ovocné a bylinkové čaje

Zdravotne neškodné sklo

Pri výrobe dbal výrobca aj na vaše zdravie, preto je rýchlovarná kanvica Concept RK4120 vyrobená z kvalitného a zdravotne neškodného borosilikátového skla, čo znamená, že odolá vysokým teplotám a zabráni vytvoreniu škvŕn. Nespornou výhodou kanvice Concept RK4120 je ľahká údržba a dlhšia životnosť.

Vysoká kvalita a predĺžená životnosť

Kanvica Concept RK4120 sa pýši konektorom britskej značky STRIX, vďaka tomu si môžete byť istí, že ide o vysoko kvalitný kúsok disponujúci predĺženou životnosťou.

Jednoduché ovládanie

Ovládanie kanvice Concept RK4120 je veľmi jednoduché. Má široké hrdlo, ktoré zabezpečí pohodlné nalievanie vody do hrnčekov a tlačidlom v rukoväti si zaistíte rýchle otvorenie veka. Nesmieme zabudnúť vyberateľný filter proti vodnému kameňu, ktorý jednoducho vyčistíte. Iste oceníte aj otočnú základňu, takže už nebudete musieťriešiť presnú pozíciu kanvice pri jej usadení.

Bezpečnosť nadovšetko

Pri používaní kanvice Concept RK4120 sa nemusíte obávať, že ju zabudnete vypnúť. Spotrebič je totiž vybavený dvojnásobným bezpečnostným systémom, čo znamená, že sa automaticky po dosiahnutí bodu varu vypne.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK4120

  • Kvalitný značkový konektor STRIX
  • Možnosť zvolenia teploty
  • Funkcia udržania teploty Keep Warm
  • Viacfarebné LED podsvietenie
  • Vyberateľný filter proti usadeninám
  • Tlačidlo na otváranie veka
  • Svetelná kontrolka prevádzky
  • Vyberateľný filter proti usadeninám
  • Dvojnásobná bezpečnostná poistka

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Sklo
Kód:  CONRK4120
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK4120
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14