Obnoviť stránku

Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom

4,0 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
305,90 €

Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom

Doprajte si čistý a svieži vzduch s čističkou vzduchu Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom. Produkt vám ponúkne hneď 8 rýchlostí čistenia vzduchu s výkonom 488 m3/h. Čistička je vhodná do miestností s veľkosťou až 60 m2. Využiť môžete tiež praktický 12-hodinový časovač. 7-násobný filtračný systém dokáže zachytiť všetky znečistené látky a zamedzí akémukoľvek ďalšiemu šíreniu. Presnú teplotu uvidíte na prehľadnom LED displeji. Mieru znečistenia značí aj farebné podsvietenie, vďaka ktorému veľmi ľahko spoznáte aktuálnu kvalitu vzduchu. Súčasťou čističky vzduchu Concept je aj praktický zvlhčovač a senzor znečistenia.

7-násobná filtrácia

Senzor znečistenia

Zvlhčovač


Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom

  • Čistička vzduchu so zvlhčovačom
  • Vhodná do miestností s veľkosťou až 60 m2 
  • Praktický časovač s možnosťou nastavenia až 12 hodín
  • 7-násobný filtračný systém dokáže zachytiť všetky znečistené látky
  • Presnú teplotu uvidíte na prehľadnom LED displeji
  • Mieru znečistenia značí aj farebné podsvietenie
  • Postará sa o odstránenie až 99,9 % baktérií, vírusov a alergénov
  • Samozrejmosťou je tiež detská poistka
  • Jednotlivé filtračné vrstvy zachytia určité druhy nečistôt a kombináciou všetkých týchto vrstiev je dosiahnutý perfektný výsledok
  • Pokročilá technológia si sama dokáže postrážiť aktuálny stav filtrov
  • Jednoduché pripojenie cez WiFi
  • Nočný režim pre kvalitný spánok
  • Súčasťou čističky vzduchu Concept CA3000 je prachový, katalytický, karbónový, antibakteriálny a HEPA filter 13
  • Ultrafialové žiarenie pre lepšiu kvalitu vzduchu

Čistý a svieži vzduch s čističkou vzduchu Concept

Čisté a zdravé ovzdušie je základom každej domácnosti. S tým vám ľahko pomôže čistička vzduchu Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom. Postará sa o odstránenie až 99,9 % baktérií, vírusov a alergénovVďaka tomu budete mať krásne čistý a svieži vzduch.

Výkonná čistička vzduchu Concept CA3000

Pomocou čističky vzduchu budete mať perfektne čistú a sviežu domácnosť. Čistička vzduchu Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom je ideálna do miestností s veľkosťou až 60 ma ponúkne vám hneď 8 rýchlostí čistenia vzduchu s výkonom až 488 m3/h. Moderný vzhľad čističky vzduchu v bielom vyhotovení sa stane pýchou vašej domácnosti. Využiť môžete aj praktický časovač, na ktorom si pohodlne nastavíte až 12-hodinovú prevádzku. Samozrejmosťou je tiež detská poistka. Ak trpíte alergiou, chronickým a akútnym ochorením dýchacieho ústrojenstva, srdca a ciev, tak si čističku vzduchu Concept CA3000 určite zamilujete. Baktérie, alergény, smog, zápach a nebezpečné látky nie sú pre čističku žiadny problém. Výsledkom používania je kvalitnejší a zdravší vzduch.

7-násobný filtračný systém

Srdcom čističky vzduchu Concept CA3000 je 7-násobný filtračný systém, ktorý dokáže zachytiť všetky nečistoty a zamedzí akémukoľvek ďalšiemu šíreniu. Okrem iného odstráni až 99,9 % škodlivín obsiahnutých vo vzduchu. Jednotlivé filtračné vrstvy zachytia určité druhy nečistôt a kombináciou všetkých týchto vrstiev je dosiahnutý perfektný výsledok. Vaša domácnosť bude mať dokonale čistý a svieži vzduch. Pokročilá technológia si sama dokáže postrážiť aktuálny stav filtrov. V prípade, že je potrebné ich vymeniť, sama vás na to upozorní.

Farebné podsvietenie pre kontrolu kvality vzduchu

Veľkou výhodou čističky vzduchu Concept CA3000 je citlivý senzor, ktorý vám v reálnom čase dokáže určiť mieru polietavého prachu (PM2,5) v miestnosti. Vďaka tomu ľahko spoznáte, ako veľmi je miestnosť aktuálne znečistená. Po spustení pracuje čistička vzduchu v režime SMART, ktorý dokáže automaticky načítať aktuálny stav znečistenia. Podľa toho, akú čistička vzduchu Concept CA3000 zistila hodnotu, sama optimálne nastaví rýchlosť čistenia. Presnú teplotu potom uvidíte na prehľadnom LED displejiMieru znečistenia značí aj farebné podsvietenie, vďaka ktorému veľmi ľahko spoznáte aktuálnu kvalitu vzduchu. Zelená farba značí vynikajúcu kvalitu ovzdušia (do 80 PM2,5), modrá farba zase značí mierne znečistenie (81 – 120 PM2,5). V prípade rozsvietenia žltej farby, zistí stredné znečistenie (121 – 160 PM2,5). Červená farba vás potom upozorní na vysoké znečistenie (161 PM2,5 a viac).

Súčasťou čističky vzduchu je aj praktický zvlhčovač

Čistička vzduchu Concept CA3000 disponuje tiež zvlhčovačom, ktorý vás zbaví nepríjemného suchého vzduchu, ktorý dokáže potrápiť nielen osoby trpiace alergiou, ale aj astmou a respiračnými ochoreniami. Suchý vzduch môže mať tiež negatívny vplyv na celkovú únavu organizmu. Nádobu zvlhčovača vzduchu stačí jednoducho naplniť vodou, Concept CA3000 zapnúť a v priebehu chvíľky máte v miestnosti krásne vlhký vzduch, ktoré je ideálny pre vaše dýchanie. Zvlhčovač dosahuje maximálny výkon 86 ml/h. Na jedno naplnenie dokáže zvlhčovať celých 54 hod.

Jednoduché pripojenie cez WiFi

Nie je nič pohodlnejšieho než ovládanie cez mobilný telefón. Čističku vzduchu Concept CA3000 možno ovládať pomocou WiFi s aplikáciou Concept Home, ktorá je zadarmo a dostupná pre iOS aj Android. Aj napriek tomu, že nie ste doma, môžete si medzitým pripraviť ideálne prostredie, než sa vrátite z práce či prechádzky. Stačí si v aplikácii nastaviť, kedy chcete čističku vzduchu spustiť a vypnúť. Samozrejmosťou je tiež nastavenie ďalších užitočných funkcií, ako je rýchlosť čistenia, stav filtrov alebo si skontrolujete aktuálny stav ovzdušia v miestnosti. V prípade, že nie ste priaznivci mobilných aplikácií, čističku Concept CA3000 možno ovládať veľmi jednoducho pomocou tlačidiel na displeji alebo diaľkovým ovládaním.

Nočný režim pre kvalitný spánok

Aby ste sa ráno prebúdzali plní energie, je čistička vzduchu Concept CA3000 vybavená nočným režimom, ktorý sa automaticky aktivuje v prípade, že je v miestnosti tma alebo si ho môžete sami nastaviť manuálne pomocou tlačidla SLEEP. Vďaka tichej prevádzke iba 30 dB je ideálny do spálne či detských izieb. V nočnom režime potom displej vrátane farebného podsvietenia zhasnú, takže vás nebudú nijako rušiť počas spánku.

Filtre pre dokonale čistý vzduch

Súčasťou čističky vzduchu Concept CA3000 je prachový, katalytický, karbónový, antibakteriálny a HEPA filter 13, ktoré sa postarajú o dokonale čistý vzduch vo vašej miestnosti. Prachový filter dokáže zachytiť hrubé nečistoty z ovzdušia (prachové častice, vlasy, srsť, peľ a ďalšie nečistoty). Katalytický filter veľmi ľahko rozkladá čpavok, benzén a ďalšie nebezpečné látky. Karbónový filter zase pohlcuje jedovaté, dusivé a ďalšie zapáchajúce plyny a výpary, ako napr. formaldehyd, benzén alebo cigaretový dym. Všetky baktérie a plesne likviduje antibakteriálny filter. HEPA filter 13 dokáže zachytiť častice od veľkosti 0,1 mikrometra s účinnosťou 99,9 % (prach, peľ, dym, baktérie, vírusy, alergény, spóry plesní a pod.).

Concept CA3000 disponuje ultrafialovým žiarením pre lepšiu kvalitu vzduchu

Celkovú kvalitu ovzdušia zlepšuje okrem iného aj ultrafialové žiarenie, ktoré dokáže zlikvidovať škodlivé baktérie, vírusy, plesne a pohltí nepríjemný zápach. To všetko pomocou elektrického výboja, ktorý zvyšuje množstvo záporne nabitých iónov vo vzduchu (tzv. vzdušných vitamínov), ktoré výrazne ovplyvňujú kvalitu ovzdušia. Počet týchto iónov má veľmi pozitívny vplyv na kvalitu dýchania, ľudskú psychiku, lepšiu sústredenosť a zvýšenú výkonnosť. Dokonca pomáhajú proti nepríjemným bolestiam hlavy. Ionizátor zároveň pohlcuje kladne nabité častice prachu, vírusov, baktérií a odstráni cigaretový dym. Obe tieto funkcie môžete ľahko na čističke Concept CA3000 samostatne vypnúť.

Poletujúce časti PM2,5

PM2,5 sú poletujúce častice v ovzduší, ktoré majú maximálny priemer 2,5 mikrometra. Ide o častice, ktoré sú v priemere až 28× menšie než priemer ľudského vlasu a 36× menšie ako zrnko piesku. Vdychovaním týchto nečistôt vznikajú rôzne problémy, ktoré ovplyvňujú zdravie človeka.

Rad Perfect Air pre kvalitné ovzdušie

Chcete mať doma čistý a svieži vzduch? Využite produkty z radu Perfect Air od spoločnosti Concept.

Doplňujúce informácie:


Cirkulácia vzduchu: 488 m3/h
Vhodné do miestností veľkosti až 60 m2
Zvlhčovač (kapacity nádoby na vodu: 1,3 l; výkon 24 – 86 ml/h)
Hlučnosť 30 – 60 dB
Frekvencia: 1,7 MHz
Farba: biela/strieborná
Príkon: 85 W
Rozmery: 400 × 620 × 230 mm


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 85 W
Vzduchový výkon 488 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Maximálna hlučnosť 60 dB(A)
Minimálna hlučnosť 30 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov, Inteligentná
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Senzor prachu, Displej, Diaľkové ovládanie, Detský zámok, Dotykový panel
Typ ovládania Mobilná aplikácia

Funkcie

Funkcie Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu, Zvlhčovač vzduchu

Filtre

Typ filtra HEPA, Prachový, Katalytický, Antibakteriálny, UV žiareniu
Kód:  CONCV832
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CA3000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17