Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Chladničky Samsung

Chladničky Samsung Bespoke

Chladničky Samsung

Samsung chladničky sú tým najlepším dôkazom rozsiahlych skúseností spoločnosti Samsung s vývojom a výrobou prvotriednej elektroniky. Kvalita a funkčnosť chladničiek Samsung je samozrejmosťou, ktorú pravidelne oceňuje aj nezávislý dTest. Inovácie sú to, čím sú známe aj chladničky Samsung. Napríklad pri chladničke Family Hub si môžete obsah chladničky skontrolovať prostredníctvom inteligentného telefónu odkiaľkoľvek a vďaka tomu nemusíte v obchode váhať a premýšľať, čo vám práve doma chýba.

Americké chladničky Samsung

Americké chladničky Samsung

Obrovská kapacita amerických chladničiek Samsung vám umožní uskladniť veľké množstvo potravín a pritom o nich nestratiť prehľad. To všetko vďaka bezkonkurenčnej technológii SpaceMax, ktorá poskytne ešte viac priestoru (až o 100 litrov viac v porovnaní s bežnými modelmi) bez navýšenia externých rozmerov chladničky. Ako budete potraviny skladovať potom záleží čisto na vás. Samsung totiž ponúka americké chladničky v dvoch variantoch – Side-by-side, alebo French door, ktoré sú charakteristické veľkými úložnými zásuvkami v dolnej časti chladničky.

Vstavané chladničky Samsung

Aj vo vstavaných chladničkách Samsung vydržia vaše potraviny dlhšie čerstvé a zachovajú si svoju pôvodnú vôňu a chuť. To všetko vďaka technológii Twin Cooling Plus, ktorá vytvára optimálnu teplotu a vlhkosť v celej chladničke (vrátane mrazničky). Každú časť chladničky ochladzuje nezávisle a zároveň zabraňuje miešaniu vôní pomocou výparníkov a chladiacich systémov, vďaka čomu potraviny zostanú čerstvé dlhší čas a nedochádza ani k ich vysušeniu. Technológia True No Frost zase zabráni námraze, ktoré nepriaznivo ovplyvňuje čerstvosť a chuť potravín. Všetko funguje na princípe zvýšenej cirkulácie vzduchu, čím je v každej časti chladničky zachovaná konštantná teplota.

Vstavané chladničky Samsung
Kombinované chladničky Samsung

Kombinované chladničky Samsung

Vyberte si z veľkého množstva špičkových chladničiek Samsung, u ktorých poskytujeme 10-ročnú záruku na digitálny invertorový kompresor. Ten automaticky prispôsobuje úroveň chladenia podľa aktuálnych potrieb chladničky, vďaka čomu sa znižuje spotreba, hluk a aj opotrebenie chladničiek Samsung. Okrem dlhej životnosti chladničky získate aj dlhšiu čerstvosť potravín. Fresh Zone je špeciálna transparentná zásuvka, ktorá zabezpečí optimálnu klímu pre mäso a ryby umiestnené v chladničke Samsung. Zásuvka Lock N Move Tray zase oddelí aromatickejšie potraviny od zvyšku chladničky, vďaka tomu môžete v chladničke bez obáv skladovať napríklad aj aromatickejšie syry.

Spresniť parametre
107 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09