Obnoviť stránku

SAMSUNG RB34C600DSA/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
4,5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
474,90 €

SAMSUNG RB34C600DSA/EF

Ušetrite až 15 % viac energie

Inteligentný spotrebič Samsung RB34C600DSA/EF, ktorý vám umožní kontrolovať čiastku, vynaloženú na chladenie potravín – a teda čiastočne aj chod vašej domácnosti.  Na to využíva režim AI Energy Mode, ktorý pomocou algoritmov umelej inteligencie analyzuje vzorce používania vašej chladničky a na ich základe odhaduje celkovú spotrebovanú energiu. Vy si navyše budete môcť každý mesiac nastaviť vlastný požadovaný limit a v okamihu, keď by sa mohlo stať, že bude v danom mesiaci prekročený,odporučí aktivovať úsporný režim, schopný znížiť celkovú spotrebu elektrickej energie vašej chladničky o až 15 %.

Priestor v chladničke Samsung RB34C600DSA/EF využitý na maximum

Asi každý sa niekedy stretol s navonok masívnou chladničkou, ktorá však vnútri neponúkala príliš veľa miesta. V prípade spotrebičov Samsung je to však iné. Aj keď si model RB34C600DSA/EF zachováva štandardnú 600 mm hĺbku, jeho kapacita 344 litrov je veľmi štedrým nadštandardom. O to sa postarala technológia SpaceMax, ktorej efektívna izolácia umožňuje zoštíhlenie strán chladničky a tým pádom rozšírenie vnútorného priestoru. Vy tak môžete skladovať viac surovín bez starostí z nedostatku miesta.

Chladnička s mrazničkou Samsung RB34C600DSA/EF udržiava potraviny dlhšie čerstvé

Dbáte na organizáciu chladničky a trávite dlhé minúty vymýšľaním najvhodnejšieho spôsobu usporiadania potravín tak, aby sa nič nepokazilo a všetko bolo ľahko prístupné? Tak už sa prestaňte trápiť, pretože s naším najmodernejším modelom chladničky s mrazničkou Samsung RB34C600DSA/EF sa už nemusíte stresovať správnym umiestnením. Špičková funkcia All-Around Cooling monitoruje teplotu vnútri spotrebiča a zaisťuje, že každá polica je chladená rovnomerne a s maximálnou presnosťou od jedného rohu kdruhému. Dômyselne umiestnené vetracie otvory tak zaisťujú maximálnu cirkuláciu studeného vzduchu, takže je o každú položku ideálne postarané, vďaka čomu si vaše potraviny zachovajú dlhotrvajúcu čerstvosť a pôvodnú kvalitu.

Koniec frustrácie z odmrazovania

Rozlúčte sa s nepríjemným odmrazovaním chladničky Samsung RB34C600DSA/EF vďaka inovatívnej technológii No Frost od spoločnosti Samsung. Naši inžinieri mysleli na všetko, aby vám uľahčili život, a práve preto prišli s riešením No Frost, ktoré vnútri chladničky udržuje konštantnú teplotu, čím zabraňuje vzniku námrazy na potravinách, rovnako ako aj na interiéri spotrebiča. To všetko vďaka účinnému systému prúdenia vzduchu a rýchlejšej regulácii teploty, zabraňujúcej tvorbe ľadových kryštálov.

Prekonajte horúčavy s ľadovým ochladením

Je horúci letný deň a k vám pomaly prichádzajú hostia, ale nápoje nie sú dostatočne osviežujúce? Prémiová funkcia Power Cool je vaším dokonalým riešením. Či už ide o ovocnú limonádu, džús alebo miešaný drink, funkcia Power Cool ochladí vaše nápoje na dokonalú teplotu, aby ste ich mohli svojim blízkym podávať bez akéhokoľvek zdržiavania. A ak ste sa náhodou ocitli v časovej tiesni a vaše domáce nanuky nestihli včas zamrznúť na detskú oslavu, tlačidlo Power Freeze vaše až príliš tekuté pochúťkypremení na chutné ľadové dobroty, ktoré budú pre deti absolútnym hitom. Dokonca ho môžete použiť aj pri výrobe ľadu.

Kombinovaná chladnička Samsung RB34C600DSA/EF ako skutočný odraz vášho dokonalého vkusu

Eleganciu kombinovanej chladničky RB34C600DSA/EF ešte viac umocnia jej krásne ploché dvierka s integrovaným dávkovačom vody (len pri vybraných modeloch) a štýlovým zadným panelom.Praktický skrytý displej a klasická hĺbka 600 mm dodáva nádych sofistikovanosti, kým decentný šedý odtieň políc na víno a zásobníkov na potraviny do vašej kuchyne vnesie jedinečný nádych noblesy. Či už organizujete posedenie s priateľmi alebo si užívate pokojný večer, táto chladnička je dokonalým doplnkom vášho životného štýlu. 

Chladnička s mrazničkou Samsung RB34C600DSA/EF prekvapí tichou prevádzkou

Chladnička s mrazničkou je spotrebič, ktorý je často umiestnený blízko obývacej izby a ktorého hlasnejšia prevádzka vie potrápiť v okamihoch, kedy si chcete trebárs oddýchnuť pri sledovaní televízie. Preto spoločnosť Samsung prichádza s digitálnym invertorovým kompresorom, ktorý automaticky prispôsobí svoju rýchlosť v závislosti na požiadavkách chladenia – výsledkom je vytváraný hluk iba 35 dB(B), ktorý je možné prirovnať k tichu vo verejnej knižnici. Navyše plne zodpovedá najnovším reguláciámv oblasti spotreby energie, takže okrem sluchu a nervov šetrí pri prevádzke aj vaše peniaze.

Vyššia odolnosť, ľahšie čistenie chladničky Samsung RB34C600DSA/EF

Ušetrite čas aj energiu, ktorú by ste bežne strávili upratovaním. Kombinovaná chladnička Samsung RB34C600DSA/EF sa môže pochváliť zadnou stranou Clean Back so špeciálnym hladkým povrchom, ktorý dokonale ochráni jednotlivé káble a cievky pred náhodným poškodením a zároveň zamedzí zachytávaniu prachu a ďalších nečistôt. Vám tak bude stačiť jediný pohyb, aby spotrebič mohol opäť žiariť zo všetkých strán čistotou.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Informácie o stave, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Rozmery

Výška 185,3 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 65,8 cm

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky D
Ročná spotreba energie chladničky 204 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 230 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 114 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom B

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Smart funkcie
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky WiFi
Kompatibilita chladničky SmartThings
Inteligentné funkcie chladničky Informácie o stave, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 8 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185,3 cm
Šírka chladničky 59,5 cm
Hĺbka chladničky 65,8 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Hmotnosť

Hmotnosť 63 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 193,5 cm
Šírka balenia chladničky 63,7 cm
Hĺbka balenia chladničky 74 cm

Funkcie

Funkcie Total No Frost, Displej, LED osvetlenie, Super chladenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Doprava
Nábeh dverí Áno
Klimatická trieda N, T, ST, SN

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Typ chladiva

Typ chladiva R600a
Kód:  SACHL183
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RB34C600DSA/EF
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19